Crisi En Mi Localidad

Páginas: 2 (317 palabras) Publicado: 28 de noviembre de 2012
Raül.A.T
Conseqüències econòmiques de la crisi financera a la teva localitat.

A les acaballes del 2012 analitzarem com a quedat influenciat el panorama social per culpa de lacrisi financera que tothom en major o menor manera estem patint ‘Són molts i molt diverses els motius i les conseqüències que se’n deriven.

La crisi es va consolidar l’any 2007,i encaraque es de caràcter internacional, al nostre país s’han fet coses molt malament fet que provoca que els espanyols i catalans estiguem patint aquestes conseqüències de forma mésviolenta.

El primer detonant va ser la caiguda dels sectors productius més importants com la construcció i el turisme. Un segon problema es la falta de competitivitat en la producció jaque sempre em estat un país exportador. La medalla de bronze sería per la política ja que a faltat lideratge tant del govern com de l’oposició.

Un cop explicat els motius mésgenerals, ens centrarem en les conseqüències més particulars.

Aquestes conseqüències a vegades estan xifrades en estadístiques com la caiguda del sector de la construcció que el 2012 es vaxifrar en un 21,1 %, o la taxa d’atur que esta al voltant del 25% o més impactant es la juvenil que ascendeix al 40%.

A vegades les xifres nomès estan implicitament com en el casd’avui dia 25 de novembre, eleccions catalanes on la dada de participació que superaba en 4% a les 12 del migdia respecte a les últimes del 2010, porten implicitament un descontentamentdels electors.

Unes altres vegades els números no ens diuen res pero les conseqüències es palpen al dia a dia, nomès cal anar a les oficines del INEM o sentar-te en cualsevol plaçade poble i notar que hi ha molta més gent parada, o les agressions per part dels mossos d’escuadra que fins ara eren tot un enigma i s’han transformat en metodología constant.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • crisi
  • Crisi de 1990
  • Crisi financiera
  • Localidad
  • Local
  • Localidad
  • Localidad
  • LOCAL

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS