Crismuso

Páginas: 4 (895 palabras) Publicado: 3 de mayo de 2012
Capítol 38: El negoci d'Arnau continuava donant diners, però un dia, va parar de treballar quan va escoltar la noticia de guerra. Els atacaven els castellans. Arnau es va dirigir vestit per a labatalla cap a la plaça, però després es va dirigir cap a la platja, per on els atacaven realment. La ciutat de Barcelona era vulnerable per la platja i els castellans o sabien. Però Arnau va agarrar unbalener, i va evitar l'atac impedint l'entrada al port de barcelona amb aquell baixell. L'atac va començar al matí següent. Aquella nit Arnau i Guillem es van dedicar a curar els ferits. Al dia següent,mitjançant bombardes , l'exércit català va expulsar el castellà del port de barcelona. En agraïment a l'acció que havia fet, El rei Pere va oferir a Arnau a la seua filla en matrimoni. FInalment, esva casar, i Arnau va convencer Mar perquè assistira al casament.
Capítol 39: Arnau es preocupava per l'impressiò que rebria Na Elionor del lloc on vivia Ell. Arnau, Mar i Joan, junt a la baronessa,es van dirigir cap a un castell erigit al cim d'un puig. Es van parar davant del castell perquè se'l lliuressin. La comitiva es va tornar a posar en marxa. Van entrar a la fortalesa, que estavacomposta per un saló enorme, cuina, rebost, habitacions... Durant una estona els Estanyol es van dedicar a inspeccionar el saló.
Feia més d'un mes que s'havien instalat al castell. Quan feia una setmana queera a Montbui, Arnau va començar a plantejar-se la idea de tornar a Barcelona. Mar i ell van eixir del castell, i en el seu passeig van tindre una conversa amb 4 pagessos. Al finalitzar la conversa,Arnau va soltar una bossa plena de monedes i es va anar. Feia ja nits que no podia dormir, i s'enrrecordava dels esclaus de la terra.El dia de la festa de la Mare de Déu d'agost, Elionor es va llevar un trenc d'alba. Encara no havia arribat cap noble....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS