Cronica de un recital

Páginas: 3 (690 palabras) Publicado: 25 de mayo de 2014
CRÒNICA DE LA POEFESTA
Vaig assistir el passat divendres dia 4 d’Abril al X Festival de Poefesta realitzat al Cine Olimpia de Oliva. Aquest acte va estar presentat per Àngels Gregori qui vapresentar la creació de la poefesta com un somni on volien que oliva estiguera plena de poesia i que aquestos deu anys que han passat no son res, sinò un simple creiximent de la poefesta per fer realitateixe somni.
Els poetes que varen participar a aquest festival varen ser Kirmen Uribe, Jaume Subirana, Mireia Calafell, Ramon Guillem, Carlos Marzal, Estel Solé, Antònia Vicens, Francisco Brines i JulieChristie & Marta Pessarrodona llegint W. H. Auden, cadascun d’aquestos va llegir tres poemes.
Abans de que els poetes recitaren varen posar un vídeo de la poesia en relació a oliva, on van anar apreguntar a la gent del poble què es sap de poesia i molta gent no ho recordava perque sols havien parlat d’aquesta a l’escola i no s’havien interessat anys després. En aquest vídeo també ixia Brines ila organitzadora de la poefesta Àngels Gregori.
Acontinuació varen pujar a l’escenari Antònia Vicens, Ramon Guillem i Estel Solé(varen recitar en aquest ordre) i el primer que em va xocar va ser queAntònia Vicens tot ho recitava de memòria,de Ramón Guillem em va agradar molt el seu primer poema el de Classificació decimal universal i el seu tercer poema Un Dia on deia De sobte, un dia es un melód’Alger , i de Estel Solé em va agradar el seu poema El llàpiç i el seu últim en que deia M’agrada tant quan la poesia ho explica tot...
El següent en pujar va ser Kirmen Uribe, que va recitar elsseus tres poemes primer en Euskera i després en Castellà, em va impressionar aquest poeta perque quan recitava possava tot el sentiment que li produïa el poema que estava llegint, i per aixó em vanagradar els tres poemes que va llegir del seu llibre Mientras tanto cógeme la mano, varen ser Visita i el de les pigues de la seua dona i el de la seua primera novel·la, que va ser sobretot en el que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Crónica de un recital anunciado
  • recital
  • Recitales
  • Recitales
  • recital de poesia
  • Recital poetico
  • recital de piamo
  • Recital

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS