cronicas de la veritat oculta

El Desert

Un home que veu com la vida se li envà i l'agafa ben fort amb la mà i se la va envolicar amb una vena. Un dia una adivina li treu la vena per saber si era cert, se li escapa la vida i esmor.

La ratlla i el desig

Un home un dia tornant cap a casa mes tard del que és normal va patir un accident; el cavall amb què anava es va estimbar i ell es va fer mal a un turmell. L'home vaveure una estrella com queia i va demanar un desig: que casa meva sigui a la cantonada següent, quant va arrivar a la cantonada la casa era allà, l'home com que no s'ho creia va anar fin son tenia queser la casa però no l'hi va trobar i va tornar cap a la cantonada on havia aparascut casa seva.

La conciència, visitadora social

És d'un assassí que, un dia, avans de matar a una persona se liapareix un àngel. L'àngel li diu que no la mati, que li pot robar tranquilament sense matar-la. L'assassí li diu a l'àngel que cada u es deu allò què és, i ell està ben decidit, i la mata.

Elprincipi de la saviesa

És d'un home molt ric, que un dia, al seu jardí hi troba una mà. L'home posa anuncias als diaris per què aparegui l'amo de la mà, el ve a veure molta gent buscant objectes que hanperdut, i els troben al seu jardí, però el propietari de la mà no apareix, finm que un dia l'home, amb l'ajut d'un home que llegeix la mà, se n'adona de qui és la mà i se'n va a casa de l'amo de lamà. L'amo de la mà li diu que ja l'esperava, que se la va tallar expressament perquè ho deia l'evangeli.

L'any de la meva gracia

Un home està convençut de la presencia divina en el seu interior. Undia, va comprer una nina per a la seva filla, aquesta, al tocarla, es va pintar tota. Van decidir crear un negoci per a poder sortir de la pobresa a la que estaven sotmesos aleshores. Al final, sónvençuts per la competència extranjera.

Aquest conte t'ensenya a no confiar en només una petita cosa que penses que et pot portar a la glòria i deixant de banda les demés coses.

La ciencia i la...
tracking img