Cuento

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 3 (750 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 23 de marzo de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
[pic] Generalitat de Catalunya [pic]

Departament d'Educació

IES Jaume I de Salou

C.Advocat Gallego, s/n

LA MENTIRA

Al poble de Salou vivia una noia, es deia Eva i tenia 12 anys.

Un dia d'estiu quan Eva passejava per la platja amb les seves dues amigues Tere i Eli, va veureaparèixer a dos nois, semblaven de la mateixa edat que elles.

Eva, es va quedar bocabadada amb la presència d'un d'ells.

Era un noi molt alt, moreno i d’ulls verds.

Es va girar cap a les sevesamigues, per comentar que li havia semblat maquíssim i que el volia conèixer .

En aquell mateix moment se’n van dirigir cap a ells però Eva només va ser capaç de preguntar –li l'hora.

Quan elsnois ja s'havien allunyat, Eva es va quedar molt trist; el volia conèixer però la seva vergonya no la va deixar. Així es va quedar la cosa ...

Van passar unes setmanes i Eva va marxar cap aSaragossa a visitar la seva família va estar allí dos dies, al tercer dia quan va tornar i va quedar amb les seves amigues, van anar al mateix lloc on sempre solien estar, a la fira de Salou. De sobte elcor li va donar com un tomb, es va girar, i es va trobar amb el noi, que feia unes setmanes havia vist. Les seves amigues, mentre ella estava a Saragossa ho havien planejat per a que es tornessin atrobar.

Eva tota entusiasmada els va dir a les seves amigues que el volia conèixer ja d’una vegada. Tere, una de les amigues, es va dirigir cap al Carlos, així es com es deia el nois, i li vacomentar que Eva el volia conèixer, ell va assentir i van anar els dos cap a l’Eva, per a que es presentessin. Així va ser, es van conèixer, van estar parlant una estoneta però aquí va quedar la cosa.

Japassat el temps, quan Eva ja l’havia oblidat, ell va tornar aparèixer, i Eva es va tornar a quedar bocabadada al veure’l de nou.

Els dos amics, Javi i Carlos es van dirigir a les noies, van...
tracking img