Cumpleanys

Páginas: 2 (486 palabras) Publicado: 23 de enero de 2011
Estructures

Divendres. Últim dia d’escola de la setmana, l’Àlex i l’Enrique tenien ja fets els plans per a passar un divendres difícil d’oblidar i on no hi hauría ni un minut de descans per motiude celebrar l’aniversari de l’ Enrique, estava ocupat al cent per cent. El divendres comensaría per a un dinar al Macdonald’s, com habitualment fan cada divendres, però en aquesta ocasió no sería undinar corrent, sinó que va ser un dinar de sorpreses, ja que era l’aniversari de l’ Enrique i li havien preparat una festa sorpresa, en la qual ell no sospitava de res i es va endur una sorpresa moltgran, tot i ser un lloc molt cutre. Desprès de dinar, aniríen al cine, no tothom perquè la gent havía fet altres plans i nomès van anar-hi uns cuants. Durant la pel.lícula, com era d’esperar, el Naxova donar la nota i ens van fer fora de la pel.lícula, tot i així va estar molt bé.
Per la nit, l ‘Enrique havía preparat un sopar per cel.lebrar el seu aniversari i després sortir de festa peracabar-ho de celebrar. Es va reunir més gent que al migdia i van anar a sopar a un restaurant de luxe, on uns nois normals i corrents no es podien permetre pagar-ho, però estava ja tot pagat per els seuspares. Al finalitzar el sopar, a quarts de dotze, van decidir de anar primer a prendre quelcom, ja que a les discoteques els cubates van molt car. Al bar on vam anar, no es que acabés gaire bé, la gentva veure de més i ni tant sols s’aguantaven de peu i aixins no els deixarien entrar a la discoteca, no eren capaços ni de dissimular-ho, així qué van tenir que portar a la gent que estava beguda a casaseva i després anar a la discoteca si volíen entrar.
Un cop anat a tornar a la gent fins a casa seva, era hora de disfrutar, però primer hauríen de passar una cua llarga per entrar-hi. Al cap de uns30 minuts aproximadament de fer cua, els hi va tocar entrar, els porters els i van demanar el DNI. Al ensenyar el DNI la Clara, es va posar nerviosa perquè no tenia l’edat necessària per entrar i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS