DAFO Seat

Páginas: 2 (459 palabras) Publicado: 3 de abril de 2013
DAFO
Debilitats internes
La seva estratègia de preus, esta basada en uns preus baixos per a cotxes de qualitat, tot i que ho han aconseguit, degut a la crisi, la gent es veu atreta per cotxes demenor preu, renunciant a qualitat, com poden ser qualsevol de la filiar de Renault, Dacia. Per un altra banda, el negoci te complicacions a la l’hora de la expansió geogràfica, ja que al augmentar lavarietat de productes i l’abast geogràfic fa més complexa la seva distribució, això s’està intentat solucionar per exemple amb la creació de fabriques a americà del sud. Un altre gran debilitat, esque el creixement de l’empresa esta sent bo respecte al de altres marques, però no esta sent gaire excessiu.

Amenaces externes
Una molt gran competència es la principal amenaça, degut a que unconsumidor que vulgui adquirir un cotxe, apart de escollir entre desenes de marques, dintre d’aquestes poden escollir en un munt de models. També pateix un risc d’inventari, perquè per poder disposardepeses en tot moment, l’empresa a de disposar d’un inventari gran, amb lo qual s’exposen al risc de que canviïn bruscament la demanda d’un cotxe i els cicles de producte. També han de treballar sotapressió, ja que l’empresa ha de justificar el preu de cada cotxe, que en alguns casos es considera alt que els assignen els mercats financers.

Fortaleses internes
En aquest cas una bona fortalesa esel reconeixement de la marca, ja que esta molt ben reconeguda per tota la societat y es sinònim de qualitat i bon preu. També te molt a favor la seva diversificació, ja que a diferencia de altresmarques, Seat produeix molts models on poder escollir lo qual acapara a un públic mes gran. Al punt anterior li em d’afegir la seva gran varietat de mercats geogràfics que li confereix una granestabilitat. Per últim també avança molt degut a la seva bona evolució del negoci, ja que s’està reinventant contínuament, millorant constantment la seva proposta de valor.

Oportunitats externes...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • DAFO
  • DAFO
  • Dafo
  • DAFO
  • Dafo
  • Dafo
  • dafo
  • Dafo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS