De amor y de sombra

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 3 (699 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 30 de agosto de 2012
Leer documento completo
Vista previa del texto
Los Falsificadores[pic]

-Fitxa Tècnica:
Títol: Los Falsificadores Títol original: Die Fälscher
Direcció: Stefan Ruzowitzky País: ÀustriaAny: 2007 Data d’estrena: 14/03/2008
Duració: 98 min. Gènere: Criminal, Drama, Bèl·lic
Actors i actrius:Karl Markovics, August Diehl, Devid Striesow, Martin Brambach, August Zirner, Veit Stübner, Sebastian Urzendowsky, Andreas Schmidt, Tilo Prückner, Lenn Kudrjawizki
Guió: Stefan RuzowitzkyProductora: Zweites Deutsches Fernsehen (ZDF), Filmförderung Hamburg, Babelsberg Film, Magnolia Filmproduktion, Beta Cinema, Josef Aichholzer Filmproduktion, Studio Babelsberg Motion Pictures-Resum de la pel.lícula : La pel·lícula tracta d’una operació secreta de falsificació ideada pels nazis a la 2a guerra mundial, que consistia en falsificar bitllets del banc d’Anglaterra i introduir-losal país per desestabilitzar l’economia del regne unit. La història es centra en un dels falsificadors, el jueu Salomon Sorowitsch, que es veu obligat a participar en l’operació dins del camp deconcentració nazi de Sachsenhausen.
Un dels companys de Salomon, Burguer, decideix no col·laborar, posant la vida de tots els falsificadors en perill. Salomon intenta solucionar el problema falsificant elsbitllets sense Burguer, i quan els nazis comencen a demanar el dòlar en lloc de la lliura, Salomon els presenta una falsificació perfecta.
Més tard les tensions augmenten entre els oficials nazis,perquè veuen que estan perdent la guerra. Pleguen les màquines, se’n van fora del camp,i llavors un “exèrcit jueu” de presoners amb armes confiscades allibera els falsificadors, que havien estatmantinguts en un luxe relatiu. Els jueus més desafavorits, però, no es creuen que els falsificadors siguin presoners fins que els ensenyen els tatuatges dels seus braços.
La pel·lícula acaba amb Salomon...