Definiciones de la publicidad

Páginas: 2 (464 palabras) Publicado: 6 de febrero de 2011
Creativitat publicitària: capacitat que permet idear o aportar idees per a una campanya publicitària. Aquesta tasca la desencolupen els creatius. En una agència de publicitat hi ha dos tipus decreatius: el gràfic, que normalment s’anomena Director d’Art i el redactor, que escriu els textos. Per a crear una campanya publicitària s’acostuma a treballar amb els dos models de creatiu: el ques’encarrega dels gràfics i el que s’encarega del text o missatge publicitari.

Publicitat: és una activitat comunicativa encaminada a aconseguir uns objectius dintre de la comercialització, procés de posarun producte en venda utilitzant el màrqueting, tècnica de conèixer el mercat, i així mitjançant canals de difusió, difondre missatges de promoció del producte a comercialitzar. La publicitat s'haestablert com una tècnica de comunicació masiva imprescindible per al funcionament dels mitjans de comunicació moderns. No sols difonen informació i missatges sinó que manté económicament molts mitjansper als quals és la principal font de ingresos. La publicitat investiga i analitza el públic i context social a servint-se de distintes disciplines com la psicologia, sociologia, antropologia,estadística i economia entre altres.

Relacions públiques: són activitats que amb l'aplicació d'una tècnica i de forma planificada i habitual, es dirigeixen a crear un corrent de comunicació, coneixement icomprensió entre una institució pública o privada, o persona, i els seus públics (públic objectiu, públic intern, etc.).Les relacions públiques pretenen crear i mantenir relacions de confiança amb elsseus públics que esdevinga en una opinió positiva cap l'empresa que indirectament afavorisca les vendes del producte.Les relacions públiques tenen més credibilitat que la publicitat dels productes,per això reforcen la credibilitat de la mateixa publicitat i la força de vendes.En les relacions públiques cal fer-ho bé i fer-ho saber, no se suficient que l'empresa abastisca correctament el seu...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Definicion publicidad
  • Definiciones de publicidad
  • Publicidad, definicion y tipos de publicidad
  • Salud Publica. Definiciones
  • Definición De Politica Publica
  • Definicion De Salud Publica
  • Definiciones de relaciones públicas
  • Definiciones de políticas públicas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS