Deig De Xocolata

Páginas: 3 (564 palabras) Publicado: 9 de octubre de 2015
Desig de xocolata es un llibre on es podria dividir en tres parts. Aquestes tres parts parlen de tres segles que tenen moltes diferencies. En la primera part del llibre explica com Sara unapropietària d’una xocolateria a Barcelona es fa amiga de tres amics (un d’ells seria el seu marit) i com es d’important el xocolata per a les seves vides. Els tres protagonistes d’aquesta historia en el seucurs de xocolata parlant del grans crus, una de les xocolates mes pures del mercat (pg. 72).
En la segona part del llibre no es en un temps tan actual com ara si no que es de segle XIX aproximadament.Aquesta part del llibre explica la relació d’un xocolater molt poderós i un dels millors, ja que aquest xocolater anomenat Sampons era un dels grans desenvol·lupadors de la tecnologia en el camp deles maquines per la xocolata. Ell en aquell moment volia una maquina que remenes la xocolata, perquè deia que la xocolata mes bona i la que es la mes melosa es la que esta durant tres dies remenar-se.També va decidir viatjat a Cuba per així decidir i veure les plantacions que tenia a de cacau i decidir els grans millors (pg. 185). Durant el 1872 la producció de Xocolates Sampons es multiplicariaper cent i això segons el que ell diu es gracies a la xocolata amb llet inventada per els suïssos (pg. 197).
La tercera part del llibre esta situada al segle XVIII. Aquesta part del llibre parla decom un famós xocolater crea una maquina revolucionaria en el sector de la fabricació de la xocolata. Això el que causa es una disputa entre el rey Jorge III d’Anglaterra i Luis XVI de França. En aquestadisputa hi ha robatoris per aconseguir els plànols d’aquesta maquina tan revolucionaria.
Aquestes tres histories tenen de relació a part del xocolata una xocolatera de porcellana. Ningú sabia de onprovenia questa xocolatera, nomes li veien molt de valor y que era una porcellana molt valuosa. En la primera part del llibre la Sara la aconsegueix en una tenda de segona ma per pocs diners.
En la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • xocolata
  • La Xocolata
  • Deigo Rivera
  • Deigo
  • deigo
  • xocolata
  • Iintroducció Al Món De La Xocolata
  • Pymex xocolate

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS