Desarrollo Sensorial

Páginas: 4 (782 palabras) Publicado: 13 de diciembre de 2012
TASCA 1 FITXA DE L'ACTIVITAT DE DESENVOLUPAMENT SENSORIAL UT.1

NOM I LLINATGES:

0.- GRUP-CLASSE: Aula de 2-3 anys amb 18 alumnes. Els infants d'aquestes edats ja tenen el sentit de l'oïda bendesenvolupat, però han de reconèixer i relacionar els sons amb els objectes.

1.- TÍTOL DE L'ACTIVITAT: La caixa sorpresa.

2.- JUSTIFICACIÓ DE L'ACTIVITAT: Encara que el sentit de l'oïda a lameitat de la gestació ja està desenvolupat i que el nounat ja es trobi amb condicions de rebre estímuls, és un sentit que necessita un treball concret i constant per a educar en un hàbit d'escoltaatenta, han de saber d'on venen els sorolls i han d'entendre que el renou està a tot arreu.

3.- OBJECTIUS DIDÀCTICS:
Afavorir el coneixement del propi cos mitjançant les sensacions que rep.Crear situacions divertides mitjançant el joc, per estimular el llenguatge.
Relacionar el so amb l'objecte, relació causa-efecte.
Exercitar la memòria gaudint de l'activitat amb els companys.4.- CONTINGUTS:
Sensacions i percepcions del propi cos.
Desenvolupament de l'atenció davant dels diferents sons.
El llenguatge oral com a instrument de comunicació: adquisició progressivad'emissions orals i comprensió de missatges senzills.

5.- METODOLOGIA: Aquesta activitat es realitzarà en gran grup (18 alumnes). Es mostraran les diferents caixes i es fan sonar, per a què elsinfants aprenguin a distingir els diferents sons. S'intentarà que l'aula estigui en silenci per poder distingir bé els sons. El paper de l'educadora serà preparar tot el material i dur a terme totl'activitat així com dirigir-la.

6.- DESCRIPCIÓ DE L'ACTIVITAT: Aquesta activitat es presentarà la primera setmana del curs. Es mostrarà a tota la classe la cistella amb les caixes de diferentstipus, i s'ensenyarà l'objecte que i ha dins de cada una. Després, un dia a la setmana la TSEI elegirà na capsa, l'ensenyarà i la mourà, i se li demanarà als infants si sona o no, i si saben que és,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Desarrollo sensorial
  • Desarrollo sensorial
  • desarrollo sensorial
  • Desarrollo Sensorial
  • desarrollo sensorial
  • desarrollo sensorial
  • EL DESARROLLO SENSORIAL. DESARROLLO COGNITIVO Y MOTOR.
  • Desarrollo sensorial y perceptual

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS