Descripció

Páginas: 2 (394 palabras) Publicado: 26 de octubre de 2010
COMUNICACIÓ ORAL, ESCRITA I DIGITAL [pic]

SEMBLANCES QUOTIDIANES

S’ha de dir que no ens coneixem gaire i que la descripció és més superficial a la que pogués fer a un amic de tota lavida. Quan em van proposar de fer una fotografia representant a un company de classe, la veritat és que no sabia a qui escollir, ja que era la primera setmana i no coneixia a gairebé ningú.

Lapersona a qui fa referència la fotografia és a l’Oriol Mulet, primerament podríem dir que viu a Barcelona al barri d’horta i és olímpic ja que va néixer en l’any 1992, li agrada la música rumbera com “LaPegatina” o música més comercial com “blink 182” medeix aproximadament un metro vuitanta i és de complexitat forta. Té la pell blanquinosa i té un cabell despentinat castany. Els seus ulls són blaus,li agrada deixar-se la típica barba de dos dies i porta una arracada a l’orella esquerra. Vesteix en roba surfera i li agrada portar complements com ja poden ser rellotges bastant cridaners. Semblauna persona tímida si no parles amb ella, però a la que parles amb ell durant deu minuts es converteix en una persona espontània i que et fa treure un somriure de tant en tant. És simpàtic i sempre volestar alegre.

I pensaràs per què he escollit aquest company i no un altre, per una simple raó, el primer dia d’universitat ell em sonava d’alguna cosa i no sabia de què, fins que un dia parlant iparlant va sortir el tema de les nostres aficions, ell em va dir que jugava a un equip de futbol sala en el qual jo m’havia enfrontat la temporada passada, tot em quadrava una mica més. Ja que el móndel futbol sala és tan petit que la gent mínimament es coneix.

També el vaig escollir a ell perquè parlant de les aficions a ell també li agrada practicar el surf, com a mi, i per això hem estathores i hores parlant de surf, de futbol sala i de les nostres inquietuds com a futurs mestres. Per això aquesta fotografia, ja que ens transmet semblances que compartim i que ens han unit i han...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • la descripcios
  • Descripci N
  • Descripci N
  • Descripci N
  • DESCRIPCI N
  • descripcio n
  • Descripció De La Feina
  • Descripci N

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS