Desenvolupament sostenible

Páginas: 3 (554 palabras) Publicado: 8 de septiembre de 2014
Desenvolupament sostenible

-Definició de desenvolupament sostenible
És el desenvolupament que satisfà les necessitats sense fer mal bé el nostre planeta i per tant sense perjudicar generacionsfutures.
-Què és l’informe Brundland
Es un informe soci-economic sobre una gran quantitat de nacions. Proposa els principis per al desenvolupament sostenible.
-Com actuar des del punt de vistadesenvolupament sostenible amb:
1) Recursos renovables
Pel que fa a aquest tipus de recursos el que s’hauria de fer és donar-li l’impuls que li fa falta perquè la gent comprengui que certes matèriespoden tenir més d’una “vida útil” i cal aprofitar tots aquest recursos la major part de temps possible.
2) recursos no renovables
Dins d’un sistema sostenible els principal objectiu és poder reduiraquest tipus de recursos considerablement per reduir l’impacta de les accions econòmiques dins del medi ambient. Una manera de que la gent deixes d’usar aquest recursos
3)Residus contaminants
Aquest ésel camp en el que més es pot i s’ha de millorar per cert motius: el primer és que els residus contaminants tenen un efecte negatiu sobre l’ecosistema i segon poden ser perilloses per la vida humanacom per exemple els residus radioactius o les piles a l’hora de contaminar.
-Què en pensen la gent del decreixement?
La gent opina que el decreixement afecta a l’economia de manera negativa i pot ferque l’economia de les nacions es ralentitzi.
-Què en pensen els liberals?
Les ideologies liberals fan enfasi en la possibilitat de comptabilitzar el creixement economic amb la preservacio ambientalmitjançant l’augment de productivitat.
-Decreixement econòmic o de matèries i energia
És millor que es produeixi un decreixement de matèries i energia , ja que s'està abusant massa de les matèriesprimeres per a buscar el creixement econòmic excessiu. Podem dir que el decreixement econòmic de vegades pot ser productiu.
-Exemple de quelcom ha de créixer.
Boscos i espais ecològic a partir...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Desenvolupament sostenible
  • Desenvolupament Sostenible
  • Desenvolupament Humà Sostenible
  • Estudi Del Desenvolupament Turístic Sostenible A Costa Rica
  • Desenvolupament sostenible 1
  • Desenvolupament
  • Desenvolupament
  • El desenvolupament humà

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS