Diari de ana frank

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 4 (876 palabras )
  • Descarga(s) : 4
  • Publicado : 19 de mayo de 2010
Leer documento completo
Vista previa del texto
Localització dels personatges
En el transcurs d'aquest llibre, tots els personatges estan vivint en un refugi, construït per Otto Frank, el pare d' Ana Frank (l'autora del llibre).
Com és clar,sempre estan en el refugi, ja que en el moment en què surten del refugi i van cap als camps de concentració Ana deixa el diari al refugi, i per tan no l'escriu més.
Al final del llibre, però, demanera resumida, ens expliquen com acaben tots els personatges:
-Margot i Ana Frank van primer al camp d' Auschwitz des del 3 de setembre de 1944 fins l'octubre d'aquell any i després les van traslladaral camp de Bergen-Belsen, on les dues van està allà fins a principis del 1945, quan van morir.
-Edith Frank la van portar amb tota la família a Auschwitz i va quedar-se sempre allà fins el 6 degener de 1945 que va morir.
-Otto Frank el van portar a Auschwitz i va estar en aquest camp de concentració fins el 3 de juny de 1945, dia que va arribar a Amsterdam, ja que va ser alliberat. Va viure aAmsterdam fins l'any 1953, quan va anar a viure a Basilea (Suïssa) on vivien els seus germans i es va quedar allà fins el 19 d'agost de 1980, dia en què va morir.
-Herman Van Pels el van portar aAuschwitz amb tots, i va estar allà fins el dia en què va ser enviat a les cambres de gas, on va morir uns mesos més tard.
-Auguste Van Pels la van portar a Auschwitz, fins el 9 d'abril de 1945 que vaarribar al camp de Theresienstadt, havent passat pels camps de Bergen-Belsen, i Buchenwald.
-Peter Van Pels va anar a Auschwitz, com tots i d'allà el 16 de gener de 1945, el van traslladar aMathausen i va quedar-se allà fins el 5 de maig de 1945 quan va morir.
-Fritz Pfeffer va estar als camps de Buchenwald o Sachsenhausen i després va ser portat a Neuengamme on va morir el 20 de desembre de1944.
-Kluger i Kleiman van anar al centre de presó preventiva d' Amsterdam, i més tard a un altre presó de la mateixa ciutat. Després l' 11 de setembre de 1944 al camp de concentració de la...
tracking img