Direccion Estrategica

Páginas: 5 (1153 palabras) Publicado: 11 de marzo de 2013
DIRECCIÓ ESTRATÈGICA
PRACTICA 2
[Autor]

DANONE

Objectius estratègics

Al 2012 Danone informava que no esperava un marge operatiu estable sinó que creia que l’exercici patiria una baixada. Tot i que al 2011 va augmentar el seu benefici i el marge operatiu respecte 2010.

Va mantenir el seu objectiu d’incrementar la seva facturació anual amb un 5-7% amb xifres comparables ja que ambels resultats a Àsia, Amèrica, Àfrica i Orient Mig hauria de compensar les pressions de l’Oest d’Europa.

Aquest any Danone preveu suprimir un total de 76 llocs de treball a Espanya, dels 900 que preveu retallar a Europa als pròxims dos anys.

Aquesta acció la realitza amb l’objectiu de reduir costos i estalviar 200 milions d’euros davant la reducció de demanda dels consumidors europeus.

Al2012 Danone va obtenir un benefici de 1.672 milions d’euros, seguint la línia dels anys anteriors. Aquestes xifres es veuen reflectides amb el creixement de vendes a Asia i a la resta del món (el 60% de la seva facturació), mentrestant es mantenen gairebé constants a Europa.

D’aquesta manera contempla el 2013 com un any de transició on impulsarà el desenvolupament del negoci als mercats encreixement i s’enfortiran les operacions europees amb l’objectiu de restaurar un creixent fort i rentable 2014.

Responsabilitat social corporativa (i ètica)

Danone actua amb responsabilitat social corporativa amb diversos projectes com:
* “Juntos ayudamos el doble”. Que és una iniciativa de Danone que ajuda a les comunitats més afectades econòmicament per la crisi mitjançant donacionspuntuals.
* “Juntos sembramos vida”. Iniciativa amb l’objectiu d’impulsar el desenvolupament de l’agricultura i seguretat alimentaria als països que pateixen les conseqüències de la crisi.
* Altres projectes d’ajuda social:
* Treballen amb els professionals de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona per oferir millor servei als joves i nens amb problemes derivats d’una alimentacióinadequada.
* Contribueixen amb els més petits en incentivar que portin un estil de vida més saludable amb escoles esportives d’integració social i cultural.
* A més a més col·labora amb el programa d’Infància Hospitalitzada de Creu Roja, Campanya mundial per millorar la salut digestiva, amb la fundació Vicent Ferrer, amb el Centre matern infantil de San Cosme de Carites, amb Roba Amiga,Pallapupas i amb l’associació de Nens amb Càncer i Accions de Voluntariat.
Per altre banda té un torneu anomenat Danone Nations Cup per nens de 10-12 anys que entre d’altres coses busca promoure l’humanisme, l’apertura, la proximitat, l’entusiasme i hàbits saludables als nens.

La seva política mediambiental

Danone basa la seva política mediambiental amb una sèrie de principis bàsics que vandes de l’aplicació de la tecnologia per la preservació dels aspectes mediambientals al disseny i desenvolupament dels seus productes, fins a tenir en compte que els proveïdors atenguin a les bones pràctiques mediambientals a les que afectin.
També busca fomentar als seus empleats per fomentar la seva responsabilitat amb el medi ambient.

Té com objectius mediambientals:
* Minimitzaciód’emissions atmosfèriques i abocaments
* Reducció del consum d’energies i altres recursos naturals
* Minimització de la generació de residus assegurant la seva correcta gestió
* Compliment absolut de la normativa mediambiental aplicable
* Minimització del risc mediambiental que pogués derivar-se de les seves instal·lacions.
Valors de Danone
* Entusiasme
* Apertura
* Humanisme* Proximitat

LA FAGEDA

Objectius estratègics.

La fageda no es un projecte econòmic, ni tan sols purament empresarial. Els seus principals objectius son socials:
* Millorar la vida de les persones.
* Integrar Socialment a totes les persones de la Garrotxa fins a Girona que pateixen alguna discapacitat psíquica o una malaltia mental crònica.

Els objectius mes específics...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Dirección Estratégica
  • Direccion estrategica
  • Direccion estrategica
  • Direccion Estrategica
  • Direccionamiento Estrategico
  • dirección estrategica
  • direccion estrategica
  • direccion estrategica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS