Disseny d un plato

Páginas: 2 (336 palabras) Publicado: 24 de mayo de 2011
Dissenys d’espais.

Exercici 3. Redissenyar un plató de televisió
He dissenyat el plató inspirant-me en la imatge de un bocamoll, per això que el terra es una caricatura deuna persona amb la boca oberta, he fet que les grades siguin la gorra de la persona que es veu, la visera de la gorra es una rampa que permet l’accés al plató, i mes que res ales grades. Els llocs dels jugadors, es adir aquestes tres “tauletes”representen una de les celles d aquesta caricatura, el lloc dels jugadors esta compost per tres taulesseparades de color taronja , i estan unides per una “funda” de vidre de un color blau.
Hi ha una taula de jugador a l esquerra que es la que te forma d orella, també de colortaronja i el vidre blavós. A la part de darrera hi ha una pantalla mòbil, on quan no hi ha ningú jugant es veu el logo del programa, i quan algú hi juga es transforma en una pisaràdigital; per últim el lloc del presentador esta situat a la boca de la caricatura formen la llengua, es un suport de clor vermell que aguanta una taula de vidre del mateix color.Per accedir al plató disposes de la barbeta de la caricatura dirigida especialment al presentador, després ni ha una altre que es el nas, a par de la abans esmentada visera de lagorra. Al ull te dibuixat dins de l iris el nom del programa.
Les rampes faciliten l accés al plató, tan com per el públic com per els jugadors, les grades son mòbils, i comque estan il·luminades per la part inferior dels seients, tan poden servir com per aquest programa com per un altre, els llocs del jugadors es mouen per rodes i queden anclats, perun sistema de frenat, la pisarà tàctil també pot servir per un altre programa, el plató també es mòbil, utilitza el mateix sistema que les taules dels jugadors i del presentador.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tractament De Plat I D
  • Què és el disseny
  • DISSENY
  • Desarrollo d elas platas
  • Platos tipicos d ela sierra
  • Virreinato Del Rio d Ela Plata
  • DISSENY ESPACIAL
  • superior en disseny

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS