Distribució comercial coca cola

Páginas: 2 (410 palabras) Publicado: 14 de diciembre de 2011
Distribució Comercial de l'Empresa Coca Cola
Coca Cola té un component de botigues, un component de restaurant i un component de màquina expenedora. La majoria dels guanys prové de les vendes enrestaurants i màquines expenedores; l'ingrés generat per les botigues és insignificant. El mateix producte amb diversos preus i diferents negocis.
El guany dels productes Coca Cola depèn de diferentsllocs de compra i els supermercats representen una competència en preu intensa, però només uns pocs restaurants venen ambdós productes, Coca cola i Pepsi, i una vegada que una màquina expenedoras'instal · la en una oficina, no hi ha un altre competidor.
En quant als seus canals de distribució, es coneguda per arribar arreu del món, fins i tot on no hi ha carretera. Per la distribució Coca Colas'utilitzen canals convencionals directes i indirectes; dins dels canals directes podem trobar: prebenda, auto venda, televenda, supervisors i supermercats, els quals són recolzats amb promocions,quotes de vendes en unitats i percentatge, concursos, etc. Els canals indirectes el componen: majoristes, detallistes, autoserveis, botigues...aquests tenen alguns d'aquests incentius amb algunesvariacions amb suport en el Punt de venda i el que això comporta. Coca cola tracta d'impulsar les vendes facilitant al consumidor un punt de compra proper. Portada a l'extrem, aquesta estratègia persegueixportar el producte fins a l'última botiga de l'últim poble. La distribució intensiva facilita al client la compra del producte i la fidelitat a aquest. Així mateix, pot esdevenir una estratègia perobstaculitzar l'entrada de competidors. Té dos inconvenients: el seu cost és molt elevat i pot perjudicar la imatge per estar, el producte, en punts de venda inadequats.
Avantatges dels seus canals dedistribució:-Coca cola té un desenvolupament multi-canal, pot tocar a tot tipus de clients.-Té certs centres de distribució gairebé totalment automatitzats com a Austràlia, el que augmenta la eficàcia...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Persuasión Dentro De Los Comerciales De La Coca-Cola
  • Influencia Social Comercial Coca-Cola
  • Empresa industrial y comercial gm y coca cola
  • Ensayo Comercial Coca-Cola
  • Analisis comercial coca-cola
  • Coca cola
  • Coca cola
  • Coca cola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS