Dubai

Páginas: 25 (6155 palabras) Publicado: 11 de diciembre de 2012
ESCUT I BANDERA

Bandera


El tractat de 1820 el xeic va imposar a la bandera la part vermella amb la franja blanca, encara que encara es conservava la bandera llisa, tota de color vermell, no se sap quan es va començar a utilizar la bandera amb la part blanca, la proporció va ser rectangular de 1:3, aquesta bandera la preferien els Banu Yas i els seus aliats, labandera de vor blanca l’ha utilitzàven els Qawasimi. El 1939 Flaggenbuch de la marina alemanya li dona l’amplada de franja 1/6.
Al segle XX s’utilitzava la bandera amb franja i amb el nom del xeicat en blanc a la part vermella, utilitzada després del 1947 per distinguir-se d’Abu Dhabi amb el que vaestar en guerra del 1947 al 1949. Les banderes modernes s’utilitzen amb una franja blanca de 1/3 i proporció 1:2 però el model oficial seria segons l’Àlbum de la Marina Francesa amb franja de 1/4 i proporció 1:2.

L'escut de Dubai és un oval amb dues imatges, una d'un vaixell que simbolitza la costa, i a sota una d'una palmera, que simbolitza la part interior. Al damunt, un falcó. L'oval estàflanquejat per branques de llorer i la bandera de l'emirat a cada costat. A sota, una cinta blanca amb el nom de l'emirat escrit en caràcters aràbics (دبي) i llatins (Dubai).

GEOGRAFIA
Dubai és un dels set emirats dels Emirats Àrabs Units. Els altres membres són Abu Dhabi, Ajman, Fujairah, Sharjah, Umm al-Qaiwa i Ras Al Khaimah.

L’emirat de Dubai té una superfície de 3885 km, és el segon mésgran dels 7 que formen els Emirat àrab Units, està situat a les costes del Golf Pèrsic, al Nord-est del país. entre Sharjah i Abu Dhabi.

La ciutat té una superfície de només 35 km ², però és previst un pla que la portarà al doble de l'actual extensió, quan s’hi afegeixin de les illes artificials, el asillamado Waterfront, les Three Palms, the World, the Universe, Dubailand, i les construccionsen el desert.
La seva població és de 2.262.000 habitants (2008). Dubai es compon bàsicament d’estrangers, a diferència dels altres emirats dels EAU. La major part d'aquests estrangers venen del Sud d'Àsia i del sud-est asiàtic. Una quarta part de la població procedeix d’Iran.
A Dubai hi trobem uns 120.000 britànics, 2000 espanyols, 1500 francesos i altres occidentals. El govern dels EAU nopermet la nacionalització per als estrangers, però aquests estrangers si que poden adquirir i posseir propietats sense un soci local o patrocinador i així obtenir residència permanent. les afores de l'emirat són poc poblades i es caracteritzen per una vegetació desèrtica.
Un aspecte geogràfic important de Dubai, és el seu Creek, que divideix la ciutat en dues regions:
-Dubai Creekes: format per9.5 milles dins del Golf Pèrsic, al seu voltant es desenvolupa el trànsit de la ciutat.
-Nord de Creek: hi trobem Deira, Bur Dubai forma part de la riba sud, és la part de la ciutat on s’hi desenvolupen les activitat turístiques i residencials de Jumeirah.
Dubai és l’emirat amb la taxa més alta de població, comparat amb els altres 6. La seva posició geogràfica té un paper estratègic i li permetconnectar amb tots els Estats del Golf, també amb Àfric oriental i el Sud-est Asiàtic.

Dubai es divideix en 9 sectors, i cada un d’aquests es subdivideix en les comunitats, que són 132 comunitats, de les fronteres, que són les principals carreteres. La ciutat està dividida en dos, per la riera, una entrada de la bretxa que divideix el centre de la ciutat. Al votant de la fallida hi trobemalgunes de les parts més antigues de la ciutat, hi ha una barreja impressionant d’antic i modern. Al nord del riu, hi trobem Deira, espècies, peix i or. A la banda sud de la Bur Dubai Creek és una zona amb molta influència índia. La gent que viu a lla zona de Jumeirah, tenen la opció d’elecció de bones escoles i vivendes d’alta qualitat.

-De les zones de Dubai, les més importants són:
Deira...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • DUBAI
  • Dubai
  • Dubai
  • Dubai
  • dubai
  • Dubai
  • Dubai
  • Dubai

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS