economia de empresa inversiones

Páginas: 2 (441 palabras) Publicado: 18 de febrero de 2014
Actius financers de renda fixa: que son els que aporten fluxos incerts al llarg del temps, normalment coneguts des del començament: per exemple, les obligacions, els bons, els pagaré, el deute. etc.Actiu financer de renda variable: Son els que generen fluxos incerts i que depenen bàsicament dels beneficis de la companyia repartits en forma de dividends i de la variació del valor del títol: perexemple, les accions.
Mercat de valors: es el mercat que esta format per tots aquells mercats en els quals s'emeten o es negocien valors de renda fixa i renda variable, tant de mitja com a llargtermini.
Mercat primari o d'emissió: o una empresa (o l'estat) emet valors perquè puguin ser subscrits pels inversors, i d'aquesta manera, aconsegueixen finançament. Una ampliació de capital o unaemissió d'obligacions son exemples d'operacions de mercat primari.
Mercat secundari: es un mercat pur de compra i venda on es negocien els valors que prèviament van ser emesos. Els valors que es troben enpoder del públic s'ofereixen novament perquè els seus propietaris puguin aconseguir liquiditat. La compra d'accions a la borsa o d'obligacions ja en circulació son exemples d'operacions de mercatsecundari.
l'OPV o oferta publica de venda: es l'operació es la qual les empreses ofereixen en venda una part de les seves accions. El capital social solament canvia de mans. Es pot promoure amb motiud'una privatització d'una empresa publica, en el moment de sortida a borsa d'una empresa privada o be perquè un accionista majoritari es vulgui desprendre d'una part important de les seves accions enuna societat cotitzada. En tots els casos es tracta de posar accions en circulació per primera vegada.
L'OPS o oferta publica de subscripció: ofereix accions de nova emissió, fruit d'una ampliacióde capital.
Perquè a un inversor li resulti atractiu els valor que emeten les empreses han de garantir:
-RENDIBILITAT -SEGURETAT -LIQUIDITAT
La borsa de valors, que fonamentalment...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • EMPRESAS INVERSIONISTAS
  • La inversión en la empresa.
  • Economia inversion
  • Economia de empresa
  • Economia de empresa
  • Economia De Empresas
  • economia y empresa
  • Economía de la empresa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS