Ed fisica

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 4 (884 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 27 de febrero de 2012
Leer documento completo
Vista previa del texto
Capsulitis del dit del peu
Els lligaments que envolten l'articulació a la base del dit formen una "càpsula", la qual ajuda a l'articulació a funcionar adequadament. La capsulitis és una condició enla qual aquests lligaments s'inflamen.
Aquesta inflamació causa un malestar considerable i, si no es tracta, pot eventualment generar un debilitament dels lligaments circumdants que pot causar ladislocació del dit. La capsulitis, també anomenada síndrome de predislocació, és una condició comuna que pot passar a qualsevol edat.
La capsulitis del dit és una codicions progressiva i en generalempitjora si no es tracta, el seu reconeixement d'hora i tractament són importants. En les primeres etapes, el millor moment per procurar tractament, els símptomes poden incloure:
• Dolor en la partanterior de la planta del peu.
• Inflor a l'àrea del dolor, inclosa la base del dit.
• Dificultat per utilitzar sabates.
• Dolor en caminar descalç.
En etapes més avançades , els lligaments desuport es debiliten i, com a resultat, l'articulació no pot estabilitzar el dit. El dit inestable es desvia cap al dit gros i eventualment es creua i queda sobre d'ell-acabant al "dit sobreposat",l'etapa final de la capsulitis. Els símptomes del dit sobreposat són els mateixos que els que s'experimenten durant les primeres etapes.

Trencament del tendó d’Aquil
L’ Aquil és el tendó conjunt delsmúsculs bessons i soli. El taló és la zona de suport posterior del peu que correspon al calcani i el seu embolcall greix. Des del calcani part el tendó cap a la cama.
En el moment de la ruptura esprodueix un cruixit audible, amb dolor no molt intens que permet a l'esportista girar-se per esbrinar la causa del seu traumatisme, i impotència funcional, tampoc excessiva perquè es pot mantenir lamarxa, amb certa coixesa, desplaçant el punt de suport dels caps dels objectius als primers dits, utilitzant els flexors. Aquesta manca de gravetat en les manifestacions clíniques fa que de vegades...
tracking img