edificios eficientes

Páginas: 4 (931 palabras) Publicado: 13 de enero de 2015
Que es un edifici eficient ?
Un edifici energèticament eficient és aquell que minimitza l'ús de les energies convencionals (en particular l'energia no renovable), a fi d'estalviar i fer un úsracional de la mateixa. L'eficiència energètica o rendiment energètic sorgeix del quocient entre l'energia útil o utilitzada per un sistema i l'energia total consumida.
La qualificació d'eficiènciaenergètica és el resultat del càlcul del consum d'energia necessari per satisfer la demanda energètica de l'edifici en condicions normals de funcionament i d'ocupació.
Normativa que reguli un edificieficient
La certificació energètica és el procés pel qual s’atorga una qualificació energètica
El certificat energètic d’edificis és un document que descriu les característiques d’un edifici des delpunt de vista del consum d’energia i d’emissions de CO2, i que permet al ciutadà conèixer-ne millor les característiques i disposar més informació a l’hora de comprar o llogar.
Contingut del certificatAquest és l'element que més es desenvolupa respecte a la norma de 2002; aquella enumerava per incloure la normativa vigent , les valoracions comparatives , i recomanacions de millora .
- Respecteals valors a incloure , s'esmenta la mesura de l'eficiència energètica , més altres de referència com a requisits mínims d'eficiència energètica . Opcionalment pot incloure informació sobre consum anuald'energia ( en edificis no residencials ) i percentatge d'energia renovable sobre el consum total .
- Les recomanacions de millora es posen en relació amb els nivells òptims d'eficiència energètica, i s'exigeix ​​abordar , d'una banda , les reformes importants a nivell d'edifici , i les relatives a elements independents de grans obres , de l'altra . Així mateix es planteja opcionalmentl'estimació dels terminis de recuperació de la inversió o rendibilitat en vida útil , i s'obliga a facilitar referències sobre com obtenir informació més detallada sobre aquestes obres , i sobre com...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • medicion de eficiencia de un edificio
  • Manual edificios eficientes
  • Edificios Energ Ticamente Eficientes
  • Eficiencia Energética en Construcción de Edificios
  • Edificios Energ Ticamente Eficientes
  • Eficiencia energética en los edificios
  • Uso Eficiente De La Energia Termica, Luminosa Y Electrica En La Construccion De Edificios
  • Eficiencia Energética En Edificios

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS