Educación física

Páginas: 2 (368 palabras) Publicado: 3 de septiembre de 2010
[pic]

Roger Jariod
2 ESO
Curs 08-09
3 Trimestre
1. Joc Tradicional

La gallineta cega, tant de petits com de grans que ara encara és més divertit perquèsi no encertem paguem prenda!!!. Per qui no ho sàpiga, el joc consisteix en tapar els ulls al qui para, fer-li donar unes quantes voltes sobre el seu cos i a partir d’aquí ha d’intentar agafar algú dela resta de jugadors que van pel seu voltant fent-li pessigolles o dient-li coses. Un cop agafa algú, tocant-li la cara, la roba, el cabell... ha d’esbrinar qui és.

2. Joc TradicionalFer carreres o jugar a la cadireta fosca, en aquest cas qui va assegut porta els ulls tapats i, després de donar-li un petit passeig ha d’endevinar on és. El joc es pot fer cantant la cançó:Cadiretafosca, no hi ha ni una mosca. Cara cara on ets?” Quan acaba la cantarella s’ha de fer caure a la reina.

3. Joc Tradicional

Amb grups de tres ens divertim fent carros de lluita. Unfa de cavall, l’altre de carro i el tercer puja damunt d’aquest i ha d’intentar desequilibrar i fer caure al contrari estirant d’una corda. És molt divertit però quan toca fer de carro et canses molt!A l’estiu juguem a un joc semblant dins la piscina.

4. Joc Tradicional

El nom real del joc el se, però a educació física es feia una activitat semblant, que costa molt, i queconsisteix en moure’s sense poder aixecar més d’un pam el cul de terra, Ens acotxem i amb les mans ens agafem els turmells i, d’aquesta manera, hem de desplaçar-nos.

5. Joc Tradicional

Ésun joc que pot arribar a ser una mica violent si no es fa seguint bé les consignes. Els nens es posen en dos fileres davant per davant, amb el dit enlaire girant i fent el so d’un borinot o bromerot.El que para ha de passar, poc a poc pel mig de les fileres i ha d’estar molt atén per esbrinar qui li venta un clatellot! Si ho encerta aquell que li ha ventat passa a ser qui para, si no ho...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Educación Física y la Actividad Física
  • Educacion fisica
  • Educación Física
  • Educacion Fisica
  • Educacion Fisica
  • Educacion Fisica
  • Educacion fisica
  • Educacion fisica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS