Ejemplo nota de prensa

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (468 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 25 de octubre de 2010
Leer documento completo
Vista previa del texto
Direcció Corporativa de Comunicació

Repsol Química inaugura una nova planta petrolífera a Tarragona

▪ La terminal d’hidrocarburs ha estat ubicada en l’àrea de refinament que lamultinacional té al complex de La Pobla de Mafumet (Tarragona)

▪ Les instal·lacions tenen una capacitat de 190.000 tones/any. Per tant, representa el 70% del total de petroli produït al nostre país▪ La planta anomenada Nafta TGN, és el primer projecte culminat dels deu definits com a claus en el Pla Estratègic de Repsol

▪ El cost del projecte ha estat de 660.000 euros i consolida RepsolYPF com a líder mundial en el mercat de carburants

Direcció Corporativa de Comunicació

29 d’octubre de 2009.- El president de Repsol YPF, Antoni Brufau, inaugura avui a Tarragona la plantad’hidrocarburs Nafta TGN, culminant així el primer dels deu projectes estratègics de la companyia, emmarcats en el Pla Estratègic 2009 – 2012. En la cerimònia d’inauguració, Antoni Brufau ha estat acompanyatper Joan Pedrerol Gallego, director del Complex Petroquímic de Repsol a Tarragona i per l’alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros.

La planta té una capacitat de subministrament de 15.833tones de petroli al dia i es connecta a través d’un oleoducte de 30 centímetres de diàmetre. Repsol és l’operador de la terminal, amb una participació del 100%. Els principals pous que abastiran lesinstal·lacions seran el de “Boquerón” i “Barracuda”.

La ubicació és al Polígon 1 del complex químic de la Pobla de Mafumet, junt a l’àrea de química i GLP (Gasos Liquats del Petroli). L’edifici comptaràamb 30 pisos i uns tancs d’emmagatzematge d’una capacitat total d’un milió de metres cúbics.

El cost del projecte ha estat de 660.000 euros i consolida Repsol YPF com a líder mundial en el mercatde carburants. A més, l’organització gaudirà d’especial presència a Espanya, França i Amèrica Llatina.

Direcció Corporativa de Comunicació

Repsol desenvolupa en l’àrea dels hidrocarburs...
tracking img