El Burro

Páginas: 2 (348 palabras) Publicado: 13 de marzo de 2013
En sortir de classes de matemàtiques Felipe Romero va demanar Adela, Luc i Nico que es quedessin un moment els 3 molt espantats es van mirar entre si.
Adela: Era una nena alta i espigadad'ulls vius i cabell llarg fins a la meitat de l'esquena.
Lluc (Luc): Era el més alt dels 3 tenia la cara plena de pigues i tenia un somriure molt expressiva.
Nico: Era baix i una mica rodótenia el cabell bastant llarg i mirada penetrant.
El fepe se'ls va acostar per parlar-ne de les seves notes en matemàtiques que eren els únics 3 que anaven a suspendre l'assignatura, ells noestaven molt sorpresos per la notícia.
Fepe els preguntava perquè es negaven a entendre les matemàtiques.
Fepe deia que les matemàtiques eren essencials.
També els va recordar que el diasegüent era la prova de material i que estudiessin perquè almenys traguessin el 5,0 pelat i així poder passar.
Després d'haver acabat de parlar amb Fepe van baixar per la segona escala i es vanquedar asseguts als esglaons perquè ningú els peguntara dels fets
I es van posar a parlar sobre que Arian amb la prova de demà perquè si ells no qualificats suspendrien l'assignatura ja fepe elfarien del col · legi ja que molta gent l'odiava, després quan van tocar la campana anaven camí a la seva sala i van passar a prop del despatx del director i van veure que fepe discutia amb eldirector Mariano Fernández.
Al dia següent van començar a fer la prova Adela aixeco la vista de les preguntes. Només havia respost només 2 molt angoixada miro Luc ja Nico que també tenien lamateixa cara. Amb tremolaven seus exàmens absorts i Adela va dir si pogués respondre solom1 problema més, estava en blanc Marcelina Sant Joan i Bernabé De Pedro van ser els primers a acabarl'examen i Felip Romero va començar a recollir les proves fins només queda un parell van començar tots a aixecar esepto un parell que va seguir escrivint molt de pressa i ells 3 al final ...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • el burro
  • Los Burros
  • Burrada.
  • burro
  • Burr
  • burro
  • Y el burro
  • Burra

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS