el cafe de la marina

Páginas: 2 (446 palabras) Publicado: 20 de febrero de 2014
Touch rugbi
El touch rugbi, o touch, és un esport  originari d'Austràliaanys 60, on es practicava com a tècnica d'entrenament pel rugbi.Per a jugar cal una pilota de rugbi (talla 4), És un esportràpid, senzill i excitant, que emfatitza les següents aptituds: cursa; destresa i agilitat amb la pilota; passes i recepcions.És adequat tant pels neòfits com pels jugadors amb experiència. Es pot jugaren equips masculins, femenins i mixtes. Se sol jugar a nivell social, però també existeixen al voltant del món competicions professionals, corporatives, escolars i de veterans.Internacionalment estàregulat per la Federació Internacional de Touch. El jugador amb el baló pot córrer o moure el baló entre jugadors per tal de guanyar terreny i marcar punts.
Els fonaments
El touch (el toc): Elsjugadors dels dos equips han d'usar de la mínima força per fer un touch. Un touch es pot fer sobre qualsevol part del cos d'un jugador, la seva roba o la pilota
El Rollball: El rollball el fa el jugadoratacant, en possessió de la pilota, acte seguit d'haver estat tocat en el mateix lloc on se l'ha tocat; ha de fer front a la línia de defensa adversa i ha d'efectuar un rollball entre les seves camesen darrera.
La falta: Si se li xiula una falta a un jugador, el seu equip ha de retrocedir 10 metres. Una falta es juga, posant el baló a terra, deixant-lo i tocant-lo amb el peu abans d'agafar-loamb les mans, aquest gest s'anomena un tap.
Passes: Un avant es penalitza i es considera així quan el jugador en possessió de la pilota l'ha passat cap en davant a un company. Un "touch i passe"succeeix quan un jugador passa el baló després d'haver estat tocat. Es penalitza.
Regles generals
Obstrucció és falta: La Desviació passa a l'inici del joc quan un defensor no recula 5 metres de formadirecta cap a una posició vàlida ( no fora de joc) i obstrueix l'atacant.
Inici del partit: L'equip que guanya el cara o creu escull el camp i comença a jugar amb un "tap" des de mig camp. La...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • cafe de la marina
  • cafe marina
  • Café de la Marina
  • El cafe de la marina
  • Cafe de la Marina
  • cafe de la marina
  • el cafè de la Marina
  • El Cafè de la Marina

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS