El carib

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 8 (1782 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 29 de mayo de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
[pic]

1-Quines són les principals empreses hoteleras Mallorquines en el carib

2-Principals empreses hotelers que operen al carib

3-Causes de perque inverteixen en el carib

4-Mapa del carib en les distribucions hoteleras

5-Diferencia del producte entre Balears i el carib

6-Tendecies de cara el futur

7-Bibliografia

1) -Quines són les principals empreses hotelerasMallorquines en el carib

Sol Melià
Sol Melià és una empresa hotelera mallorquina fundada a Palma el 1956 per Gabriel Escarrer Julià. Actualment disposa de més de 300 hotels distribuïts en 30 països de quatre continents, i compta amb més de 35.000 empleats.
És el major operador del món de complexos de vacances i la tretzena cadena hotelera a nivell mundial. A nivell intern, l'empresa és la líder en elmercat en els segments de complexos de vacances i hotels urbans.

Barceló Hoteles
El Grup Barceló és un conjunt d'empreses dedicades al sector turístic amb seu a Palma. El grup fou fundat el 1931 i actualment té més de 185 hotels i 505 agències de viatges. Compta amb una plantilla de més de 25 000 persones i la seva xifra de negoci del 2007 fou de 1 675 milions d'euros.
El Grup Barceló esdivideix en dues grans àrees, una divisió de viatges i una divisió hotelera, respectivament, Barceló Viatges i Barceló Hotels & Ressorts.

Iberostar Hoteles & Resorts
El Grup Iberostar és un conjunt d'empreses dedicades al sector turístic amb seu a Palma. El grup fou fundat el 1986 per la Família Fluxà. Actualment la seva secció hotelera, Iberostar Hotels & Resorts, compta amb més de 100 hotels en15 països diferents.

Hotels & Resorts Riu
Riu Hotels & Resorts és una cadena hotelera mallorquina, fundada per Joan Riu Casamitjana i el seu fill Lluís Riu Bertran en 1953 i que pertany en un 50% al grup turístic alemany TUI. Els hotels i resorts de Riu es troben en zones de sol i/o platja, amb instal·lacions destinades a l'oci i vacances

2)principals empreses hoteleres que operen en elcarib
Las principals Empreses Hoteleras que operen en el carib oferint el seu productes per l’ equipament hotelers son totes aquestes empreses on operen al carib i altres lloc del món pero és troben en les seves sedes a Mallorca.
GEM equipament: http://gemequipament.com/
Menalbar : http://www.menalbar.com/hosteleria/index.php
Friusa: http://www.friusa.es/cat.htm
A.C.P :http://www.acp-iclima.com/productos.php
Klimahotels : http://www.klimahotels.es/
Marba: http://www.marba.es/

3) Causes de perque inverteixen en el carib
Balears s'està consolidant com un dels més importants inversors del Carib, especialment en el sector del turisme. Actualment, els empresaris gestionen 60.000 llits en la regió -el 50% del total-, Balears es considerada com el principal inversor en la indústriaturística.
La creixent demanda del Carib com destinació turística, avui la segona regió més visitada d'Amèrica, ha contribuït en l'aposta inversora de les empreses espanyoles d'acreditada experiència internacional
Com establix la pròpia Organització Mundial de Turisme "és la segona vegada des dels esdeveniments del 11 de Setembre de 2001, que el Turisme Mundial sofreix un descens, sent la granperdedora" la Regió de les Américas. El Carib Insular i Amèrica Central van reportar no obstant això durant l'any 2003, un creixement de 7.6 i 3.4 % respectivament. Una caracterització del Sector Turístic en els països del gran Carib pot interpretar-se a través dels següents valors per a l'any 2002
• . Els Ingressos per turisme internacional van arribar un valor de 28,523 milions de dòlars USA, laqual cosa equival al 6% (283/474) dels Ingressos Mundials.
• 46.2 milions de arribos que representen el 6.7% dels arribos mundials.
• En més del 60% dels països, els ingressos per servei turístics representen més del 30% de l'Ingrés Nacional.

Actualment es planteja un escenari per a li Gran Carib realment preocupant des del punt de vista dels aspectes més crítics que caracteritzen actualment...
tracking img