El Club De Los Poetas Muertos

Páginas: 3 (731 palabras) Publicado: 21 de noviembre de 2012
Filosofia
El club de los poetas muertos


La pel·lícula comença en una capella on estan varios alumnes asseguts als bancs. De sobte, entra el director de l'escola, un tal Nolan, quedesprés d'unes paraules d'amistat i de tradició, els anuncia l'inici de les classes. Més tard, els alumnes abandonen la capella per dirigir-se a les noves habitacions, i allà en Neil coneix al seu noucompany d’habitació, en Todd.
Començen les classes amb normalitat, fins que apareix el professor de literatura, un home molt curiós. Aquest els hi parla d’una altre forma de veure la vida a través decarpe diem, que significa aprofita els moments.
Els professors, però no estàn molt d’acord en els extranys m’etodes d’ensenyament del Sr. Keating, tot i que els alumnes numés fan que parlar maravellasd’aquest profesor.
El professor es va fent cada vegada més amic del nois, i un dia els explica que era “El Club de los poetas muertos”. Davant les paraules del professor, els nois decideixen tornara obrir el club, i així ho fan, a les nits, es reuneixen a una cova a llegir poemes.
Mentrestant, Neil, sense dir-ho al seu pare, està anant a assejar una obra de teatre, ja que l’interpretació ésen realitat la seva vocació. Però quan se n’adona el pare li prohibeix interpretarla, llavors Neil va a demanar consell al profesor de literatura, i aquest li contesta que el que ha de fer es parlar-liseriosament al seu pare, però Neil no ho fa.
El dia de la representació de l’obra tot surt perfecte, però cap al final apareix el seu pare molt ofès i enfadat i agafa en Neil i se l’enporta cap acasa, on serà reganyat. Els pares se’n van al llit, quan de sobte se sent un soroll molt fort que fa aixecar-se al pare i anar a mira el que passa. Quan arriba a la sala de l’escriptori veu a la taulaun revolver acabat de fer servir, i el seu fill estès al terra.

Al dia següent, tothom ho passà molt malament en enterar-se de la noticía, i el consell escolar decideix emprendre una investigació...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • el club de los poetas muertos
  • El Club De Los Poetas Muertos
  • El Club De Los Poetas Muertos
  • Informe de el club de los poetas muertos
  • El Club De Los Poetas Muertos
  • Club De Los Poetas Muertos
  • "El Club de los Poetas Muertos".
  • El Club De Los Poetas Muertos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS