El fin de la inocencia

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 3 (576 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 27 de junio de 2010
Leer documento completo
Vista previa del texto
“EL FIN DE LA INOCÉNCIA”

Michael Cuesta

2007

Breu resum sobre la pel·lícula

Aquest film ens mostra la difícil trajectòria del pas de ser nens a l'adolescència, amb un fort i dur trauma,com és la pèrdua d'un amic i d'un germà. La pel·lícula transcorre en els suburbis d' Amèrica, on tres bons amics de l'edat de dotze anys, viuen una tràgica mort d'un amic, i un germà bessó. Expora eltema de a violéncia, conseqüència de la venjança especialment en els nens.

Dos adolescents del barri, problemàtics, decideixen per dolenteria, cremar la caseta de l'arbre on els quatre amics jugavensovint, i sense ells saber-ho, hi havia dos dels adolescents a la caseta i llavors passa l'incident tràgic. Un dels germans bessons mort.

El fet de transcorre aquest incident, és una vivència moltdura, i és llavors quan els nens passen de ser nens a créixer poc a poc.

També ens mostra, les diferents situacions de les corresponents famílies dels tres amics. La vivència del adults i lareacció dels adolescents vers ells, la lluita per guiar-los.

El film explora les complexitats de la pèrdua de la innocència dels nens, endinsant-se en el camí del pas de ser nens a ser adolescents, unacomplexa etapa que hom ha de viure per després passar a ser adult.

Moguts els tren amics per la dura experiència lluiten i s'uneixen amb els sentiments de venjança, amb la càrrega del sofriment iel dolor, i l'amor i estima, i l'experiència de créixer. On els problemes de cada família en van desvetllant , aprenen a comprendre's entre ells i amb les seves pròpies realitats.

Les decisions queprenen els nens, a final de la pel·licula on fredament el germà bessó acosegueix una arma de foc i dispara al originador del incendi de la caseta del arbre on comença la dura experiència de la pèrduadel seu germà i millor amic.

En última instància, el film dona lloc a l'amor incondicional pels pares i fins a on poden arribar per sentir-se estimats, aconseguir felicitat i estabilitat amb els...
tracking img