El Hombre En Busca Del Sentido

Páginas: 2 (468 palabras) Publicado: 15 de diciembre de 2012
Conclusió de ‘El hombre en busca del sentido’

Viktor Frankl, divideix el llibre en quatre parts. Totes aquestes tenen uns estats d’ànims i uns pensaments diferents. L’autor va sobreviure a moltesinjusticies fetes per els alemanys, però mai escriu en el llibre cap odi a ells. Ell sempre va ser optimista, cosa que el va salvar ja que diu que qui es donava per vençut moria en poc temps. Hesubrallat les frases que a mi m’han semblat més importants.

Pàgina: 64

‘El daño infligido a su ser intímo fue mucho menor, al ser capaces de abstraerse del terrible entorno y sumergirse en un mundode riqueza interior y de libertad de espíritu.’
Viktor Frankl remarca molt la fugida al interior de la personalitat per evadir-se de la realitat cruel, afirmava que aquest canvi de pensament de nodesesperar-se i intentar buscar una realitat nova i diferent estava dins de cada persona. Repeteix molt aquesta idea al llarg del llibre, deia això podia salvar molts pressoners.

Pàgina: ?

‘El serhumano puede soportar cualquier como vivir la vida, teniendo un porque vivir’


Una veritat molt certa, però els lectors no ens imaginem els ‘coms’ del que va viure l’ autor. Tots tenim un sentitque ens farà viure i que tenim que tindre present al llarg del present, per aconseguir el futur que volem. Aquesta frase va molt relacionada amb la de ‘ Sentido no es algo que nace de la propiaexistencia, sino algo que hace frente a la existencia.’. Que per ser humans ens qüestionem moltes coses i tenim que tindre un propòsit, i realitzarlo sempre ens farà feliços.

Pàgina 95

La vida en uncampo de concentración podía caracterizarse por una ‘existencia provisional’.

Aquesta frase es pot globalitzar al llarg de la nostra vida, tot es passatger. Podem estar aquí i allà això fa que ensrelacionem i que coneguem altres cultures que puguem apendre.

Pàgina 101
‘En verdad no importa que esperemos nada de la vida, sino que la vida espere algo de nosotros.’
La vida ens planteja...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El hombre en busca del sentido
  • El hombre en busca de sentido
  • Ensayo el hombre en busca del sentido
  • Informe el hombre en busca del sentido
  • El Hombre En Busca Del Sentido
  • Un hombre en busca de sentido
  • el hombre en busca de sentido
  • El Hombre En Busca De Sentido

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS