El llenguatge algebraic

Páginas: 4 (886 palabras) Publicado: 6 de julio de 2011
El llenguatge algebraic

Treball de matemàtiques

1. Qui va desenvolupar el llenguatge algebaric actual.

El primer intent de representarnombres massa grans va ser empresa pel matemàtic i filòsof grec Arquimedes, descrita en la seva obra El comptador d'Areia al segle III a. C. Va idear un sistema de representació numèrica per estimarquants grans de sorra hi havia en l'univers. El nombre estimat per ell era de 1.063 grans. Noti's la coincidència de l'exponent amb el nombre de caselles dels escacs sabent que per a valors positius,l'exponent és n-1 on n és el nombre de dígits, l'última casella la Num. 64 l'exponent seria 63 (hi ha un antic conte del tauler d'escacs en què l'últim caseller li correspon -2 elevat a la 63 - grans).A través de la notació científica va ser concebut el model de representació dels nombres reals mitjançant coma flotant. Aquesta idea va ser proposada per Leonardo Torres Quevedo (1914), Konrad Zuse(1936) i George Robert Stibitz (1939).

Arquimedes Leonardo Torres Quevedo

Konrad ZuseGeorge Robert Stibitz

2. Biografia Ruffini

Biografia:

Qui va ser?
Va néixer el 22 setembre 1765 a Valentano, Estats Pontificis (avui Itàlia) i va morir el 10 de maig de 1822 en Mòdena,(Itàlia, en l'actualitat). Va ser matemàtic i metge.

Va estudiar matemàtiques, medicina, filosofia i literatura. En 1788 Ruffini es va graduar en filosofia, medicina i cirurgia, i poc més tard vaobtenir la seva graduació en matemàtiques.

Que va fer?
Els seus estudis de matemàtiques li van valer aviat per tenir molt bona reputació en el camp matemàtic i el 1787 va accedir al lloc de professor ala Universitat de Mòdena (ocupant la plaça vacant del seu professor Cassiani), on havia estudiat. Va ser nomenat rector de la Universitat en 1814, i catedràtic de clínica mèdica, medicina pràctica...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Llenguatge algebraic
  • DOSSIER n 1 Tema 2 Llenguatge algebraic
  • Llenguatges
  • La Naturalesa Del Llenguatge
  • Llenguatge Escrit
  • El desenvolupament del llenguatge
  • Llenguatge Audiovisual
  • Origen del llenguatge

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS