El miracle d'anna sullivan

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (323 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 23 de marzo de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
“El miracle d’Anna Sullivan”

1- Argument de la pel•lícula
L’Helen és una nena sordmuda cega nascuda en una família burgesa del segle XIX.
Va néixer amb aquesta discapacitat i això vatrastocar a la resta de la unitat familiar. En el context de l’època aquest tipus de problema no era ben rebut i no se li donava cap mena d’esperança a la recuperació de la Helen, és més, sela considerava un pecat, una vergonya i una salvatge en conclusió, un dimoni.
Buscant alguna alternativa per una improbable recuperació van contractar els serveis d’una educadoraespecialitzada en el problema de la seva filla, l’Anna Sullivan.
L’Anna tenia una força i una voluntat de ferro, ja que ella mateixa havia patit ceguesa i abandonament a la seva infància. Elsmètodes de l’Anne no eren ben rebuts ni reconeguts per la família i això la va fer treballar de valent per la recuperació de la nena. Desprès de moltes angoixes,mal de caps i desaprovacions laeducadora acaba aconseguint el seu propòsit . La nena aprèn i es comença a recuperar i donar sentit a tot el que li envolta..

2- Explica comes comunica la Helen Keller, exemples
La Helenutilitza la exhibició o expressió facial , la cinèsica ( posicions del cos o gestos), la proxèmia (la influència dels espais en les relacions, com la distància entre les persones)

3-Quin sistema de comunicació li ensenyen?és augmentatiu
o alternatiu?És el més adequat?Raona la resposta

4- Comenta perquè l’Anna S. Li dóna tanta importància al fet que la seva alumnacomprengui que un signe és una paraula. Inventa una activitat on tu li ensenyis un signe i la relació amb el seu significat

5- Quines estratègies utilitza la professora per ensenyar elssignes?

6- Comenta si és un entorn adequat per ensenyar el sistema i quines dificultats es troba

7- Quina opinió tens de l’actitud de l’Anna Sullivan amb la nena?

8- conclusió