El mon de gattaca

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (373 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 7 de marzo de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
“EL MÓN DE GATTACA”
Alumnes:Miriam Moner OlmoLaura González Guerra |

1) Exposa quina mena de societat descriu la pel·lícula.
La societat que es descriu a la pel·lícula està dividida enVÀLIDS i NO - VÀLIDS . es una societat que pot estar en un futur proper de nosaltres i que està molt avançada; on des que neix un nen es pot dir les possibles malalties que patirà i que tant per cent(%) de probabilitat que hi ha que pateixi determinades malalties cròniques.
El protagonista de la obra quan va néixer ja els seus pares sabien a que grup pertanyia, als NO –VÀLIDS. Això va marcaral protagonista i va voler fer tot lo possible per ser del altre grup i aconseguir els seus somnis. Es una lluita d’un individu davant la societat
En aquesta societat del futur hi ha molt pocs quesón “fills de Deu” , la majoria de les persones eren creades, el seu ADN era creat per tal de ser un VÀLID ( el germà petit del protagonista).

2) Com es troba determinat, en aquesta societat, elfutur de les persones?
El futur de les persones està determinat pel seu ADN. Des que neixen es saben les possibles malalties que patirà. El protagonista de la pel·lícula tenia més d’un 90% depatir atacs de cor. Però ell va aconseguir el que volia.

3) Perquè la pel·lícula es diu GATTACA?
Es diu així perquè l’ADN està format per quatre tipus de nucleòtids, que es designen amb leslletres A,T,C,G, segons la base nitrogenada que contenen y si unim les lletres podem formar la paraula GATTACA.

4) Què és l’eugenisme? Explica com es manifesta a la societat de GATTACA.
Es l’estudidels factors que influeixen sobre la qualitat hereditària de les futures generacions. A part de ciència es pot considerar com a un moviment social. Al igual que la societat de GATTACA l’eugemismeproposa millorar el futur de la humanitat al augmentar el nombre de fills de les persones que són superiors i reduir el nombre de les persones física i mentalment deficients. Fomentar les famílies...
tracking img