El nen amb el pijama de ralles

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (308 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 24 de marzo de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
CÀPITOL 4

Quan esvan asomar per la finestre només van veure a nois no hi havia cap noia. Greteel es preguntava on serien les noies , va intentar deixar demirar per la finestra pero no va poguer.
Va seguir miran-hi on hoi havia el jardí veia unes reixes tan altes més que la casa i les seguia mirant , fins hi tot on noli arribaba la vista hi havien reixes.Alcapdemunt hi havia unes enormes vales de filfero despres de la tanca n hi havia gens d'herva i mes lluny no es veia resverd,nomes habia cabanesbaixes i contruccions amples.
Bruno va pensar que serian a una zona rural, perque no hi havia tanta gent com a Berlin i van estar parlant deun quan els disabtes el centre comercial era ple, pero deien que no podia ser una Zona rural , perque no veien animal en lloc.Arreu on miraven veien persones detot tipus completament inmobils atres formaven una especie
de cuadricula altres anaven amb carroses molts duien venes
al cap. van veure un grup de nens mentreuns soldats els escridassaven
els nens feien el qe els soldats volien bruno es va fixar de qe tots duien la
mateixa roba .

CAPITOL 5

Bruno volia anar aparlar amb el pare, avaix, va veure la porta oberta llavors Bruno va baixar a parlar amb ell. Bruno volia tornar ala casa de Berlin perque no li agradava gensesta en aquella casa.
pero el pare li va dir que es quedarien alla per la seva feina
I que ho aceptes i Bruno li va dir que no ho volia aceptar i el pare
li va dirque anes cap a la habitacio i bruno avans d'anarsen li ba preguntar qui eren aquelles persones que hi eren a fora a jardi. Que eren soldats, companys d'ell.
tracking img