El Nen Estandard De Quatre Anys

Páginas: 4 (998 palabras) Publicado: 13 de diciembre de 2012
El nen estàndard:
Característiques evolutives de l’infant de tres a quatre anys:
* Desenvolupament cognitiu:
Pensament lògic matemàtic:
* Noció de conservació de quantitat Té la capacitatde percebre que una quantitat de substància no varia segons les modificacions que s’introdueixin en la seva configuració interior. Aquesta capacitat és deguda a l’experiència.
* Noció declassificació Es troben en l’etapa gràfica, ja que l ’infant és incapaç que classificar perquè no té la estructura mental de classificació. El nen juga amb els elements i els agrupa fent col·leccionsfigurals.
* Noció de seriació El nen fa parelles o trios, no té noció de transitivitat, que és el que permet fer una seriació completa.
* Formar i comparar conjunts Els nens són capaços d’agruparquatre elements. També comença la activitat de comptar i compta fins a tres utilitzant els numerals corresponents.
* Simbologia matemàtica Descriuen una quantitat sense precisió, s’utilitzaquan no es pot determinar un número exacte. Els nens utilitzen els següents quantificadors per referir-se a quantitat: molts, pocs, res; per referir-se a la comparació: més que, menys que, igual; perreferir-se a parts d’un tot: tot o cap.
* Resolució de problemes Als tres anys els nenes segueixen el principi d’ordre estable i coneixen el d’abstracció. Manifesten cert coneixement implícit delsprincipis de qualificació. Siegler va demostrar que les bases del desenvolupament referides a la resolució de problemes es comencen a establir a partir dels tres anys.

* Desenvolupamentpsicomotor:
* Equilibri Existeixen dos tipus d’equilibri, un és l’equilibri dinàmic que es refereix a la regulació postural durant la execució de diferents moviments. L’altre és estàtic que es refereixal manteniment de la postura quan no s’està en moviment estable. Demostra la seva autonomia pujant escales sense ajuda alternant els dos peus, pot saltar l’últim esgraó amb els dos peus junts des de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Amb Els Ulls D’una Nena De Dotze Anys
  • Nenas
  • Nena
  • LA NENA
  • nenas
  • Nene
  • nene
  • nene

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS