El Niño Que Vivia En Las Estrellas

Páginas: 14 (3414 palabras) Publicado: 6 de octubre de 2011
El diari d'Ana, VA SER Un regal paràgraf El seu aniversari Número 13 El 12 de Juny de 1942. A partir de llavors, Ana Anomena un seu Diari del gatet i li CONFIA Tot Quant li passa. El diari Inicia QUAN Ana Tot està a l'Escola; allà TÉ admiradors i amigues de com Joep i mentides. DURANT AQUESTA Època, els Jueus debian utilitzar una estrella a la roba Per Ser identificats, les Compres debian fer-laen botigues i Negocis Jueus, no tenien dret d'utilitzar El Tramvia ni utilitzar Bicicletes, els Nens debian Estudiar a escoles especials i no tenien Drets COM El Resta de la Població. Poc temps després, Ana rep la notícia que han de amagar-se, Doncs la Gestapo ha citat un la seva germana Margot ja seu pare. La Data Prevista paràgraf La desaparició de la Família Frank era El 16 de juliol, DEIXANTDE com camuflatge Una nota de Amb Una adreça a Maastricht. No obstant això, el 5 juliol 1942 Fugen D'hora a fet i amagar, vestits Amb Diverses Capes de roba i Una maleta Per persona. Són ajudats Per Miep, Una noia Que treballava a El Magatzem i coneixia un La Família, El Sr Koophuis, Eli i Vossen. Com Antecedents Familiars, Margot Va néixer el 1926 a Frankfurt del Main i Ana El 12 de Juny de1929. Van emigrar una Holanda el 1933 On El seu pare VA SER nomenat director del Travian NV, signatura associada una Kolen & Cia. d'Amsterdam, El Mateix Edifici albergava una les dues societats de les Que El seu pare era accionista i posteriorment, seu Annex Va servir d'amagatall paràgraf de la Família. Aquest amagatall era Una Espècie de Petit departament de dos pisos a la part superior de la Casa.Per dissimular la Porta Que Donava a l'Annex, van col.locar sense Giratori llibreter. Les Regles Per Viure allà Eren Molt estrictes, Doncs debian mantenir silenci QUAN dels treballadors estiguessin a l'Oficina, no podien estirar la Cadena del excusat ni obrir les Claus de l'Aigua FINS Que estiguessin sols al Edifici, el procediment paràgraf era banyar-se a Una tina Que havia d'usar-Per torns i enÀrees Que Cada Qui escollís. Al costat Amb La Família Frank, conformada Per La Sra i El Sr Frank, Margot i Anna, van venir a Viure els Van Daan: el Sr i la Sra. Van Daan i seu Fill Pere. Ana porta mala Relació Amb La Sra Van Daan, Qui pretén educar-la, AIXÍ COM Amb Pere, Qui consideracions fluix i apàtic, Doncs Ell Confessions reservat és Molt.
Els Primers mesos difícils fill paràgraf Anna,Doncs TÉ Una mala Relació Amb El seu Mare, Amb Margot i la Sra Con Van Daan. Ana si Sent sovint trist QUAN renya Amb seu Mare una consideració Qui dura, sarcàstica i desordenada. Exterioritza Que estima un MHS El seu pare Que Ningú a La Família i Espera del La seva aprovació. DURANT AQUESTA Primera Etapa, El pare d'Ana malalt d'èczema Amb Fort Febre, he aquí Quina representava l'ONU Problema seriós,Doncs no podien anar Amb doctors o aconseguir TOTES les Medicines necessàries, afortunadament, sí recupero després de les Nacions Unides parell de setmanes. Ana dedicació seu temps una Estudiar taquigrafia i francès ia llegir llibres QUANTS Haia.
El 9 de novembre de 1942 els anglesos van anunciar Que Alger, Marroc, Casablanca i Oran Han caigut i Ara esperen torn El de Tunísia. Stalingradcontínua defensant. Tots En L'annex Que esperen AIXÒ mar El Principi de la fi. Poc després VA SER EL 17 aniversari de Pere i Un Nou inquilí en si íntegre a l'Annex, Alberto Dussel, Qui era dentista i l'esposa està protegida Al Estranger. QUAN Dussel Va arribar a l'Annex, li van donar l'ONU reglament de convivència i vet aquí que van instal.lar a l'habitació de Ana Aquest Explica la Vida a l'exterior,la Constant caça de Jueus, La despulla de Ses Béns i El Maltractament contra ELLS.
De vegades Ana si Sent profundament afligida, Doncs Estranya seva Vida al exterior, una Els seus Amics, Aquesta cansada dels renys i Constants critiques, del Menyspreu Amb El Que La Miren PERQUÈ ES El Chivo expiatori consideracions i dels Exercicis matutins de Dussel en Que l'habitació comparteixen, però, manté...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El niño que vivia en las estrellas
  • El niño que vivia en las estrellas
  • El niño que vivia en las estrellas
  • el niño que vivia en las estrellas
  • El niño que vivia en las estrellas
  • Trabajo De El Niño Que Vivía En Las estrelLas
  • el niño que vivia en las estrellas
  • El Nino Que Vivia En Las Estrellas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS