El noi en pijama de rayes

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 6 (1404 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 29 de diciembre de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
En Bruno va decidir anar a parlar amb el pare pensant que només així podia resoldre alguna cosa mentre s'anava acostant-se al despatx del seu pare ,s'escoltava cada vegada mes la veu del seu pare ,i va trucar ala porta ,però no el van sentir i va tornar a trucar i en aquell moment el seu pare li va dir " endavant" ,el pare li va dir que es senti a la cadira . Després de parlar , el pare li vapreguntar al Bruno que li semblava la nova vida que tenien i Bruno li va dir tot el que pensava d’allò i van parlar també sobre les persones que hi havia amb aquell pijama de ratlles.
Bruno estava a la seva habitació ,estirat damunt el llit i mirant el sostre que era de color blanc però havien trossets que s’estaven caient , i es va posar a parlar sol ,quan es va callar va entrar Maria lacriada ,Bruno li va preguntar que li semblava la nova casa i ella li va respondre que no li agradava gens però es el que li tocava i, que es clar que li agradava molt mes el jardí d’abans. Després de parlar uns minuts amb ella Bruno va sortir de l’habitació i va sortir corrent de la casa ,al arribar fora es va posar a corre amunt i avall ,pensant en fer alguna cosa que el distreies.
Al final Bruno esva decidir fer un gronxador ,per això necessitava una corda i un pneumàtic ,la corda l trobaria fàcilment però el pneumàtic no. Quan de sobte va veure a Kotler era un tinent ,parlant amb la seva germana Gretel, es va acostar i li va preguntar si tenia algun pneumàtic ,i Gotler justament va veure passar a Pavel el vellet que sempre venia a ajudar a pelar patates, li va dir que vingués amb un tomolt brut i parlant-li malament ,ell li va donar un pneumàtic i una corda ,Bruno va aconseguir tenir el seu gronxador ,però després d’uns minuts de muntar-se e va caure , Pavel va vindre ràpidament a ajudar-lo i acorar-li . Van estar parlant i li va dir que Pavel en veritat es metge ,però no van poder parlar de mes perquè va arribar la mare ,va enviar a Bruno a la seva habitació , i a Pavel li vadir que si el pare preguntes que ha passat li diria que la mare li ha ajudat. Bruno ,va escoltar aquella ultima frase i li va semblar egoista de part seva .
Bruno ,es va quedar pensant com seria si estarien tots junts i va començar a explicar com eren els seus avis ,que feien en les festes de nadal , cançons cantava amb el piano l’avia i molts records i quan l’avia es va enfadar amb el pare ,quees va anar molt enfadada de casa.
Totes les coses eren igual res no canviava ,nomes una que era que el pare havia decidit que els seus dos fills anessin al col•legi ,tot i que a Bruno li semblava molt estrany que hi haguessin col•legi en aquella ciutat. Un dia Bruno es va recordar de les coses que li agradava fer en Berlin i una de les que mes li agradava i les podia fer sol , Bruno estavapensant en fer-lo i era per el camí que duia al campament , al que el pare i la mare li havia prohibit anar .
Bruno ,al final decideix anar per aquell camí i després de moltes ores explorant pensa tornar a casa però ,en aquell moment va veure una cosa que no n’estava segur de que era i va apropiar-se a veure que era i es va adonar de que era una persona ,un noi ,es acostar i li va saludar el noi liva contestar i van parlar ,van descobrir que havien nascut el mateix dia.
11 Bruno va recorda aquella nit en la que va venir el Fúria , i les normes que li havia posat el pare i la discussió que havia entre la mare i el pare que ell la va escoltar a mitges.
Bruno volia portar-li de menjar a Shmuel i va agafar algunes coses de menjar però li va veure la Maria .Bruno li va dir que era per si lientrava gana per el camí mentre explorava .Bruno li va fer unes preguntes sobre Pavel a Maria ,i després se’n va anar a on h i era Shmuel , va donar-li de menjar i van parlar de que volien ser de grans . Després Bruno es va marxar a casa seva i va sopar amb el tinent Kotler també ,el pare de Bruno li va fer algunes preguntes a Kotler sobre el seu pare ,de les quals ell es va posar vermell....
tracking img