El pastor aleman

Páginas: 36 (8845 palabras) Publicado: 17 de noviembre de 2011
Per que he escollit aquest tema.
Desde petit he estat en contacte amb els gossos i més concretament amb el Pastor Alemany, tant avis com tiets sempre han tingut i el meu interés anava més enllà de que eren bonics o suaus, m’interessava per la constitució i sobretot l’aeducació de cada un dels gossos de la família. A més, l’estiu del 2010, avans de començar 1er de batxillerat, em vaig comprar unPastor alemany de tres mesos i jo vaig ser, i soc, l’encarregat de l’educació i el cuidat del cadell, vaig llegir alguns llibres i em va agradar molt el que vaig veure i educar la gossa es una de les millors coses de tindre-la.
La hipòtesis d'aquest treball és la de comprovar que el Pastor Alemany és més que un gos en termes de treball social (gos policia, guia, pastor...) enfocat, bàsicament,al atac i la defensa en un Pastor Alemany.

El Pastor Alemany
Part Teòrica.
El pastor alemany
Treballador nat, afectuós amb la família, excel·lent guardià, pacient i protector amb la gent. Valentia, abnegació i fidelitat són tres virtuts que caracteritzen a aquest gos. Tambè conegut com Gos Policia (ja que la Policia de molts països els utilitzen per diverses finalitats).
El pastor alemany al’història
El pastor alemany és mundialment conegut per les seves aportación a la guerra o a àmbits policials com la detecció de drogues i la protecció entre altres. Encara i així la història d’aquesta raça és molt més extensa que això.
El pastor alemany en temps de guerra
L'exèrcit alemany dubtava de la utilitat dels pastors alemanys per a la guerra. No obstant això, l'èxit d'aquests gossosen la policia alemanya els va obrir les portes per servir en el front durant la primera guerra mundial.

Durant aquesta guerra, els pastors alemanys van ser usats per localitzar soldats ferits, transportar missatges, alertar de la presència d'enemics durant la vigilància, etc.

Les habilitats del pastor alemany van ser reconegudes pels soldats aliats. En acabar la guerra molts d'aquestssoldats van retornar no només amb històries fascinants, i moltes vegades exagerades, sobre les qualitats del pastor alemany, sinó també amb alguns gossos d'aquesta raça.

El pastor alemany es perfecte per a ser utilitzat a la guerra degut a la seva obediència, fidelitat i agresivitat quan necessari. A mes és un gos difícil d’intimidar i espantar.

De fet, el primer Rin Tin Tin va ser un cadell queva sobreviure un bombardeig i va ser adoptat pel cap nord-americà Lee Duncan, qui el va portar amb ell a Estats Units.

Per descomptat, la segona guerra mundial també va comptar amb la presència de pastors alemanys entre les tropes. Per aquest llavors la popularitat del pastor alemany era enorme, tant al seu país d'origen com en altres països del món.

El pastor alemany en temps de pau

Acausa de les seves grans qualitats i la gran popularitat que havia adquirit, la raça es va convertir en una de les més benvolgudes per complir pràcticament qualsevol funció al servei de l'home.

La utilitat del pastor alemany en serveis policials va arribar a ser tan gran que la raça es va convertir en sinònim de gos policia. A més, es va utilitzar amb èxit per ajudar a persones amb necessitatsespecials, servint com a gos d’ajuda per a cecs , gos d'assistència a persones sordes, gos d'assistència a discapacitats, etc.

Amb el pas del temps es van assignar encara més funcions a aquesta formidable raça, entre les quals es troben la detecció de drogues, detecció de mines antipersonals, recerca i rescat, gos de teràpia, actuació, etc.

Des dels seus orígens com a gos pastor fins a lesseves funcions actuals, aquesta raça ha passat per molt. No obstant això, i malgrat les múltiples funcions que pot tenir, el pastor alemany és per sobretot un company fidel, confiable i amorós.
Aquest gos, com tots, és un gos que pot ser de companyia, un animal doméstic. Aquesta és la seva principal funció en temps de pau.
El pastor alemany fora d’Alemanya
Els primers Gossos Pastors Alemanys...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • pASTOR ALEMAN
  • Pastor Alemán
  • Pastor aleman
  • pastor aleman
  • PASTOR ALEMAN Y VAN TURCO
  • Como Educar A Tu Pastor Aleman
  • LA HISTORIA DEL PASTOR ALEMAN
  • Cuidados de perros pastor aleman

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS