El petit infant

Páginas: 5 (1220 palabras) Publicado: 1 de febrero de 2012
1. Comenta els aspectes que més t’han cridat l’atenció de la historia.
Per a començar, m’ha cridat l’atenció com un xiquet de tan poca edat haguera pogut sobreviure al bosc ell a soles des que era xicotet i amb una ferida gran al seu coll. Quan va ser trobat pel poble, m’ha impressionat com va ser tratat pels seus habitants. La gent el trataba com si fora un animal, fins que un mestre de Paríses va interesar per ell. També m’ha impresionat l’amor de la dona cap a Victor , que d’aquesta manera ens ensenya i ens dona a entendre , que totes els essers humans som iguals i que per tant , no hi ha que fer distincions.

2. Comenta els aspectes que més t’han impressionat de la personalitat de Víctor i del seu mestre.
El primer aspecte de la personalitat de Victor a comentar seria la seuacapacitat per a viure al bosc i també per a aprendre en tan poc temps a fer les coses que el seu mestre volia que fera. És un xiquet que no pot parlar pero si escoltar, i té el olfacte molt desenvolupat.
El mestre de París va ser l’únic que va cuidar d’ell sense esperar cap recompensa o premi, perque ell sols volia que el xiquet salvatge aprenguera a actuar com un humà. La seua forma d’ensenyar aVictor és particular, ja que aquest no te la capacitat de parlar, i fa tots els exercisis utilitzant dibuixos, figures i lletres, que després d’un temps va juntar per a formar paraules amb les quals Victor va aprendre a comunicar-se amb la gent.

3. Per què és agressiu Víctor? És perillós? Per què fuig? De què té por? Què és el que vol? Per
què té arravataments? Té alguna cosa a veure amb lafrustració? Té alguna cosa a veure amb que Víctor siga salvatge?
L’agressivitat de Victor es deu a la seua forma d’actuar en la seua hábitat anterior, ell al bosc es defenia utilitzant aquesta característica i quan va ser trobat pels humans, el xiquet es va vore en perill perque nunca havia vist una persona.
Victor no és perillós, ell sap actuar correctament, però per la seua naturaletza, devegades, quan es veu en perill, es defen con fan tots els animals.
Fuig perque pensa que volen fer-li mal, ell no sap qui són els humans i creu que poden ferir-lo.
Té por de que li facen mal perque nunca ha vist un “animal” paregut i no sap com va a actuar.
El menut vol seguir vivint al bocs perque no coneix altra cosa.
Victor per tal de conseguir menjar va tindre que trepar arbres i lluitar ambanimals que li van fer els arrayataments que tenia al voltant de les seues extremitats.
Sí, perque ell vol viure on ha viscut sempre i els humans no el deixen.
També té que vore amb la característica de que siga salvatge, perque al viure tan sols al bosc, no coneix altra cosa que no siguen les plantes i els animals.
4. Què té més força en el comportament del xicotet protagonista? Per què esresistix a ser educat? Les llàgrimes són una resposta humana?
Jo pensé que té molta força el fet de que s’ha criat ell a soles a la natura i per això es resistix a ser educat, perque al bosc ningú li deia que tenia que fer en cada moment, perque mai a recebut cap educació.
Victor és un xiquet salvatge però que en realitat és un humà com nosaltres, per això plora en un moment del film. Les llàgrimessón una resposta humana per a mostrar els sentiments.

5. El sentit de la justícia en Víctor. Per què es té: Per temor o per aconseguir un premi? Quan no vol un castic és per por o per coneixement de la injustícia? Té un concepte moral Víctor, una raó moral desinteressada?
Victor sempre actua per a conseguir un premi, com pot ser la llet o l’aigua, per això pensé que té el sentit de la justíciaper a tindre una recompensa.
Són les dues coses perque
No té un concepte desinteresat durant tot el film, perque sempre busca el premi o la recompensa després de fer els seus actes, però al fi, Victor torna a la casa del mestre sense esperar cap recompensa.

6. Explica el canvi moral que es presenta en Víctor des que és xiquet salvatge fins que es convertix en un home moral.
Al principi el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • INFANTES
  • La infanta
  • El Infante
  • Infantes
  • Infantes
  • el infante
  • El infante
  • Resumen Petit

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS