El pianista

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (416 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 1 de septiembre de 2010
Leer documento completo
Vista previa del texto
Resum de la pel·lícula
la pel·lícula explica la historia d’un pianista jueu i la seva família.
Eren de Polònia que estava aquells temps imvaida pels nazis. Poc a poc els nazis van anar traient-lidrets als polacs jueus fins al punt de aïllar-los en un barri on es van traslladar obligatòriament el pianista i la seva família, fins que un dia, el van portar cap a un camp de concentració i en lacua per pujar al tren un dels policies jueus van salvar al pianista , i aquest va sortir corrents a amagar-se.
Desprès va treballar en la construcció de un edifici per als alemanys i quan va acabar laconstrucció va estar amagat en un munt de llocs .
Un dia va trobar en una casa una llauna de cogombres i va anar a una casa en ruïnes a obrir-la mentres la obria, se li va caure al terra i quan esva girar a agafar-la va trobar-se amb un militar nazi, el mes sorprenent va ser que aquest el va deixa amb vida.
On estava amagat el alemanys van fer una mena de oficina on treballava el militar queel va deixar amb vida i fins i tot li portava menjar.
Quan els russos van arribar a Polònia els alemanys van intentar uir , i, el militar que ajudava el pianista es va despedir del pianista i li vadonar menjar i el seu abric.
El pianista se'l va posar i quan el russos van arribar van pensar que era alemany i casi el maten.
Alfinal tot torna a ser com abans excepte que el pianista a perdut atota la seva família.


El nazisme
Adolf Hitler va ser qui va fundar aquesta ideologia unit amb el partit alemany dels treballadors.
Desprès de encapçalar unfals cop de estat 1923 va anar a la presó on va escriure el famós llibre mi lucha.
El 1933 Hitler es nombrat canciller de alemanya,aparti de aquí Hitler va començar a difondre mitjançant lapublicitat i el mitjans de comunicació tota les idees de que el alemanys eren superiors a tots etc
Poc a poc va anant agafant molta importància i va anat conquerint països de Europa i exterminant tots el...
tracking img