El poder del tacto

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 4 (886 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 1 de diciembre de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
El poder del tacto
El contacto físico en las relaciones humanas
Phyllis K. Davis

Phyllis K. Davis és una actriu nord-americana que va néixer el 17 de juliol de 1940 a Port Arthur. Va començardebutant en mítiques series televisives d’Amèrica. Davis, estudià a la Universitat de Lamar i va fer classes d’actuació a “Pasadena Playhouse”.
“El poder del tacto” és un llibre que tracta del contactefísic amb relació entre persones ja sigui un fill, amic, pare, mare, espòs, esposa ... i analitza d’una manera més acurada cada situació i com s’ha d’actuar davant d’ella.
L’autora, amb aquestllibre, pretén demostrar-nos que el tacte és molt important en les relacions humanes. Des de que naixem fins que morim el fet de tocar i ser tocats és una necessitat biològica que tenim l’espècie humana.Ens diu que hem de procurar desenvolupar de manera més natural el contacte físic amb les persones i que el contacte físic no és nomes una necessitat biològica, sino que és també una manera innata decomunicar els teus sentiments, i no necessàriament han de ser amorosos.
El llibre està dividit en 12 capítols que abasten tots els àmbits d’aquest concepte com és el tacte. És a dir ens explica elsentit del tacte, la seva necessitat envers als bebès, tipus d’estimulació tàctil, etc. El llibre comença fent una breu introducció sobre quins son els teus sentiments envers el tacte, començaformulant un seguit de preguntes que fan reflexionar el lector. I acaba donant l’oportunitat a què reflexionis sobre el que acabes de llegir. Aquest llibre doncs, desenvolupa un ampli ventall d’informació queabasta el concepte del tacte, vist des de diferents punts de vista, dóna exemplificacions de diferents situacions en que ens podem comunicar mitjançant el tacte.
OPINIÓ PERSONAL:
Personalment crecque Davis s’expressa amb total claredat, confiança, comprensió per transmetre que “El poder del tacte” més que un llibre penso que és un manual d’autoajuda. Un manual que tracta d’un tema de la...
tracking img