El Rai De La Medusa

Páginas: 2 (309 palabras) Publicado: 25 de abril de 2011
Comentaris Crítics

Instruccions

Cal que realitzeu un comentari crític de cada un dels 4 arguments que se us han assignat a la llista que trobareu penjada en 'pdf'. Trobareu tots elsarguments identificats numèricament en arxius 'pdf' en un paquet (un arxiu '.rar') que teniu penjat junt amb la llista i l'enllaç a aquestes instruccions.

Condicions formals

Haureu d'entregar unsol arxiu, en què hi ha d'haver els 4 comentaris crítics clarament identificats fent referència al número d'argument que comenteu (i opcionalment, al seu títol). Cada comentari us hauria d'ocuparentre 600 i 1500 paraules.

Com fer el comentari?

Es tracta bàsicament de fer el següent:
(a) indicar quina és la conclusió de l'argument, de què ens vol convèncer el seu autor, i valorar siaquesta conclusió és clara i si és controvertible.
(b) reconstruir sintèticament l'argument. és a dir, resumir molt breument la trama de raons que ens ofereix el seu autor.
(c) avaluarcríticament els arguments que ens ofereix el seu autor, i assenyalar raonadament els punts febles de la seva argumentació, així com plantejar crítiques a aquests.
(d) assenyalar aspectes de la qüestióplantejada que l'autor obvii i que creieu que siguin rellevants o que hauria de considerar. Especialment, plantejar arguments que es podrien esgrimir per defensar la posició contrària a la de l'autor ique creieu que aquest hauria de confrontar per a poder defensar satisfactòriament la seva posició.
(e) assenyalar altres aspectes que creieu que el text hauria de millorar o replantejar, mésenllà dels arguments en particular: claredat expositiva, pertinença dels exemples, etc.
I es tracta de fer tot això, sobretot, amb esperit el màxim de crític però sempre constructiu i sense faltaral respecte als companys. I evitant caure a la temptació de desenvolupar tota una argumentació pròpia defensant la posició contraria però sense fer referències a l'argument que esteu comentant.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Cuadro rai de la medusa
  • El Rai De La Medusa
  • raió
  • RAI
  • medusa
  • medusas
  • la medusa
  • medusas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS