El rap

Páginas: 3 (552 palabras) Publicado: 13 de noviembre de 2011
EL RAP
El Rap, que significa ritme i poesia (però actualment el Rap ha evolucionat molt) va començar entre els anys 68 i 69 (Segle 20) en els suburbis de South Bronx a Nova York , els van inventarels Afroamericans en un començament en forma de freestyle, les principals influències del rap són Dancehall jamaicà, el Griot, Funk i el Jazz.Els rapers vesteixen robes grans. En les seves lletrespodem veure confessions de gent pobra, abusada pels seus pares... però actualment també hi ha lletres d'amor.

Eminem:
Eminem, Es va fer popular en 1999 amb el seu àlbum d'estudi “The Slim Shady LP”,que va guanyar un premi per Millor Àlbum de Rap. El seu següent àlbum, es va convertir en l'àlbum més venut en la història el més ràpid als Estats Units. The Marshall Mathers LP i el seu tercer àlbum ,també van guanyar premis Grammy en 2001, i en el 2002, va guanyar l'Óscar a la millor cançó original pel senzill Lose Yourself de la pel·lícula 8 Mile. Eminem és el raper amb més vendes de tots elstemps. Segons la revista Billaboard, Eminem té dues dels seus àlbums entre els 5 àlbums més venuts de la dècada.La cançó que més fama ha tingut ara es podria dir que es la de Eminem i Rihanna anomenadaLove the Way You Lie.

Porta:
Porta comença a gravar temes de rap al voltant dels dotze anys. Es va fer conegut per les seves maquetes “No es cuestión de edades” i “No hay truco”. Els dos primersálbums que ha fet Porta són En boca de tantos i Trastorno bipolar . Al març de 2006 grava una maqueta autofinançada sota el títol de “No es cuestión de edades” que acull un sorprenent èxit dedescàrregues.Una canço molt coneguda de Porta és la de La Bella i la Bestia.

Nach:
Nach, abans Nach Scratch, és un MC alacantí. Actualment és un dels rapers més veterans i populars de l'escena espanyola. Ésllicenciat en Sociologia per la Universitat d'Alacant. En 1994 va fer la seva primera maqueta titulada "a. c. s.", i en 1997 va treure la seva segona maqueta, anomenada "Trucs". Més tard vindrien...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • el rap
  • el rap
  • El rap
  • Rapido
  • Que es el rap
  • Raper
  • el rap
  • el rap

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS