El reciclage

Páginas: 6 (1387 palabras) Publicado: 1 de abril de 2013











E l

R e c i c l a t g e

























César López Egea 1B CMCÍndex:


Pàg 1 - - - - - - - Que és el reciclatge?
Quin és la importància del reciclatge ?

Pàg 2 - - - Com classifiquem els desaprofitaments per reciclar?Pàg 3 - - - - - - - Que passaria si no recicléssim ?

Quins són les accions que podem fer per millorar els problemes residuals?


Pàg 4 - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Quins són els passos per a la implementaciód'un Sistema de Reciclatge ?


















Que és el reciclatge?

El reciclatge és l'acció, i el reprocés de parts o elements d'un article, tecnologia o aparell que en arribar al final de la seva vida útil pot ser la reutilitzat. Les fases bàsiques del reciclatge són la utilització dels residus, el seu procés o la fabricació a altres productes, elsquals podran ser reciclats ells mateixos. Materials que acostumen a ser reciclats són el ferro, l'alumini, les ampolles de vidre, el paper, la fusta y7 el plastic.

El reciclatge implica el processament de materials utilitzats per a que puguin ser productes nous per evitar malbaratament de materials potencialment útils, per reduir el consum de primera matèria fresca, per reduir ús d'energia, perreduir contaminació atmosfèrica i contaminació de l'aigua reduint la necessitat de disposició del rebuig "convencional", i per abaixar emissions de gas hivernacle en comparació amb la producció.




Quin és la importància del reciclatge ?


Avui dia està prenent molta importància el fet de reciclar objectes i envasos, mitjançant la correcta classificació d'escombraries i residus. Lanostra societat actual parla d'això, es tracta de conscienciar de la importància que té el reciclatge per a la vida de la Terra i dels homes i s'han creat campanyes publicitàries, mitjans destinats a promoure el reciclatge, a més de moltes altres possibilitats perquè fem d'aquesta una pràctica quotidiana. Reciclar és el procés mitjançant el qual els objectes de deixalla són sotmesos a un procés detractament pel qual es converteixen en matèria primera reutilitzable per a la creació de nous objectes.







Raons:


1. És important que per aportar en el procés de reciclatge, se separin els objectes tenint en compte el material del que estan fabricats, i es deixin en els punts destinats a això. Això evitarà possibles confusions, rapidesa i possibilitat d'acréixer el benestargeneral i la qualitat de vida del nostre planeta. Pots veure aquí com classificar les escombraries correctament.

2. Reciclar suposa un gran estalvi de matèries primeres, a causa que si reutilitzem la ja existent, es necessitarà menys material original. Tot això suposarà un benefici per al planeta i una conservació dels seus elements naturals.

3. El reciclar permetrà que s'estalviï molta energia ies redueixi la contaminació. Amb el reciclatge l'home no necessitarà crear tants objectes, podrà reutilitzar els existents, i per tant, no haurà de produir tanta contaminació.

4. El reciclatge també possibilita mantenir la capa d'ozó i facilitar l'efecte hivernacle tan necessari per a la vida de la Terra. D'aquesta manera mantindrem la calor dels gasos que ens protegeixen i evitarem el canvi...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • reciclage
  • Reciclage
  • Reciclage
  • reciclage
  • Reciclage
  • Reciclage
  • reciclage
  • Reciclage de aluminio

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS