El Setor Terciari

Páginas: 2 (444 palabras) Publicado: 17 de abril de 2011
Institut Reguissol
Sta. Maria de Palautordera
DEPARTAMENT DE CIÈNCIES SOCIALS

PROJECTE INTERNIVELLS 2011

Sectors econòmics a Sta. Maria de Palautordera

INSTRUCCIONS DE TIPUS ORGANITZATIU1. A partir de la llista adjunta, els membres de cada grup s’han de posar en contacte entre ells, sota la coordinació de l’alumne de 4t especificat, per tal d’acordar una primera reunió.

2.A la primera reunió, el grup, a partir dels interessos, els contactes o la idiosincràsia dels participants, han de decidir un sector econòmic i un negoci (empresa, comerç, explotació agrària iramadera, etc.) dins del sector, que conformaran el camp d’estudi.

3. Cada grup té assignat un professor que fa una supervisió periòdica del treball. A la llista adjunta consta el nom del professor,al qual s’hauran d’adreçar per a qualsevol dubte. De la mateixa manera, el professor podrà demanar al coordinador del grup, en tot moment, quin és l’estat de la investigació.

4. Cada grup ha dereunir-se un mínim de dues vegades, una al començament, per establir la distribució de tasques i el calendari de treball, i una al final, per avaluar i aplegar la feina feta i que l’alumne de 4t puguifer el lliurament del treball escrit al professor supervisor corresponent dins del termini establert.

5. Tots els membres del grup han de participar d’alguna manera o altra en el treball decamp. Per tant, caldrà que acordin, en la primera reunió, un calendari per a la realització del treball de camp.

6. El termini de lliurament del treball escrit és el divendres 29 d’abril.INSTRUCCIONS SOBRE EL CONTINGUT DEL TREBALL

El treball constarà de quatre apartats bàsics:

1. Apartat de dades

1. Dades recollides a la base de l’Idescat (idescat.cat) sobre la distribuciódels sectors econòmics als àmbits de Catalunya, el Vallès Oriental i Sta. Maria de Palautordera. Les dades s’han de presentar en taules i diagrames.
2. Comentari de les dades per a cadascun...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Terciario
  • Terciario
  • Terciario
  • terciario
  • Terciario
  • Terciario
  • era terciario
  • terciario

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS