Els diaris de la Carrie

Páginas: 2 (486 palabras) Publicado: 5 de junio de 2014

















































Fitxa de lectura.

Títol del llibre: Els Diaris de la Carrie.
Editorial: Estrella Polar
Editora:Candace Bushnell
Web editorial: estrellapolar.cat

Lectura.

El diari de la Carrie, tracta de com aquesta nena de disset anys, va escrivint dia a dia el que li va succeint al llarg de la sevaadolescència.

La Carrie és una nena que va a l’institut, més aviat, és l’últim curs d’institut, un dels més difícils, tant per el que fa els estudis com per el que fa amb un mateix , en la hora dedecidir se per on portaràs la teva vida y per on volem anar i per on no.

La Carrie te dubtes, no sap que voldrà estudiar i tampoc sap a que universitat anirà.

Viu amb la seva família a un petitpoble no molt lluny de Nova York , la Carrie té una millor amiga des de que van començar juntes l’institut, cada estiu, abans de començar el curs es deien a si mateixes que aquet any tenien queaconseguir un xicot , però tot estava per venir..
Aquell any va ser un dels seus millors anys, tant sol el primer dia ja tenia esperança de que seria diferent, i en efecte, va ser així. El primer dia vaentrar un noi nou, un noi que el veia diferent, no es coneixien encara, però molt aviat s’enamorarien.

Al llarg del curs va anar coneixen al nen nou, un nen especial, fins que es van fer noviis, enefecte, aquell any havia aconseguit un xicot. La Carrie a traves del seu xicot es dona compte de que es vol dedicar de gran, vol ser escriptora.

Es presenta a un grup de l’institut on fan el diaride l’escola, fan un concurs per tots els escriptors de l’escola i només un pot guanyar, qui guanya li puja nota per a la carrera de escriptor, la Carrie junt el seu xicot s’esforça al màxim iaconsegueix el primer lloc.

Te un any molt bo, nou xicot, nous amics, junt amb la seva millor amiga molta festa, bones notes.. Però lo pitjor succeeix quan acaba l’institut, tots tiren per camins...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Carrie
  • Carrie
  • Carrie
  • Carrie
  • CARRIER
  • Carrier
  • carrie
  • carrie

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS