Els elements de la pnl

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 4 (785 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 5 de marzo de 2012
Leer documento completo
Vista previa del texto
Els elements generals de la PNL |

En el nostre futur com a professor i professores, al llarg de la nostra vida van a passar molt xiquets i xiquetes, tots i cada un d’ells amb una peculiaritat queel fa diferents, el que vull dir amb això és que cada xiquet i xiqueta és diferent, és únic, és especial i per tant no podem tractar a tots igual a l’hora d’aprendre, perquè cada ú té una manerad’agafar el que se li explica.
Açò es el que m’ha donat a entendre el article de Terry McHony que té com a nom “els elements de la PNL”. Aquest home m’ha donat a entendre que la tecnologia de la PNL potproporcionar al professorat una amplia comprensió de cóm pensa i actua l’alumnat i per tant com podem ajudar-los a canviar.
Com diu Bandura, els xiquets i les xiquetes aprenen per observació i per tant,nosaltres, els futurs professors i professores, tenim que tindre en compte les coses que fem o diem, perquè l’alumnat ho pot agafar com a referència. El que vull donar a entendre és que els xiquets iles xiquetes capten de seguida el que passa a l’aula. A l’assignatura de didàctica, ens varem fer llegir un llibre, es deia “la psicologia de Frankenstein”, bé, doncs en un capítol, conta que un gosentra en una sala dels 1000 espills, i comesa a lladrar i posar-se furiós, més tard, entra un altre gos a la mateixa sala però aquest no fa res, el que vull demostrar en aquesta historieta, es quesegons la nostra actitud i presència a l’aula, farem que el nostre alumnat estiga més o menys motivat a l’hora de rebre informació.
Altres aspecte que tracta el article i que m’ha paregut interessant iés el que més m’ha fet reflexionar, es que els xiquets i les xiquetes tenen una conducta, però això no vol dir que tinga eixa personalitat o caràcter. Tenim, les persones, com a defecte jutjar perl’aspecte de altres persones. Quan he llegit aquest fragment de l’article, m’he adonat, que tendim a posar etiquetes a l’alumnat, a senyalar-lo o condecorar-lo. És la conducta la que no es acceptable...
tracking img