Elvis

Páginas: 2 (453 palabras) Publicado: 3 de mayo de 2011
Elvis és un cantant que continua venent molts discs després de mort, i que a data dels últims anys ha venut uns 1000 milions de discs. Perquè penses què va assolir tant èxit al seu temps? Quins sónels motius pels quals la seva música es manté encara viva?

Elvis va assolir tan èxit al seu temps per diversos motius:

Es va situar en un moment estratègic de la història. Just després de la IIguerra Mundial quan la producció d’elements bàsics es va detindre i va passar a ser de servei militar, quan hi havia crisi econòmica, falta de llibertat per part de la població civil, molta destrucciói molta mort, en definitiva, misèria. Als anys 59 va aparèixer el rock & roll i amb el Elvis, un nou cantant, al qual els joves esperaven i que es compleixi amb el que ells lluitaven: una economiamillor, la llibertat, la pau i els ambients festius. En definitiva una reconstrucció després de la guerra. Elvis utilitzava instruments nous i llamatius com la guitarra o la bateria, incorporavacoreografia a les cançons i sobretot incorporava temes de llibertat, pau i ambients festius a les lletres de les seves cançons. Amb la qual cosa els joves van veure un cantant que els oferia el que buscaven iel van idolatrar.
Uns altres aspectes importants en la vida d’Elvis són el cinema, perquè ell com a actor va promocionar la seva música i a ell mateix; la publicitat, perquè els seus productorstransmetien les seves cançons a la TV i a la ràdio i els mitjans de comunicació eren molt importants en aquella època; la seva imatge personal, perquè Elvis era un artista que cuidava molt la seva imatgetan el seu físic com el seu vestuari i ambient.
Aquests factors junt amb molts altres van afavorir la vida d’Elvis i el van fer popular.

La música d’Elvis avui en dia es manté viva per moltesraons, però les més destacables són les següents:
Existeix una llegenda en relació a la mort d’Elvis i que en qüestiona el fet de que estigui viu, s’han fet moltes investigacions i ha fet que es...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Elvis
  • Elvis
  • Elvis
  • Elvis
  • Elvis
  • elvis
  • Elvis
  • Elvis

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS