Em dic sam

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 4 (812 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 18 de enero de 2012
Leer documento completo
Vista previa del texto
Em dic Sam

1. La relació entre en Sam i la Lucy és una relació estreta, la qual es basa en una relació d’amor i d’afecte. Una relació on la Lucy quan compleix 7 anys, sembla que sigui la marei en Sam el fill, ja que en Sam té el coeficient d’un nen de 7 anys, això fa que la Lucy en ocasions s’avergonyeixi d’ell.
Tot i així, es pot veure una relació on hi ha un aferrament segur ja ques’ocupen l’un de l’altre, primer en Sam de la Lucy durant els seus primers 6 anys, cuidant de les seves necessitats bàsiques i donant-li seguretat emocional i desprès la Lucy al complir els 7 anys.La relació de la Rita amb el seu fill és totalment diferent a la d’en Sam i la Lucy, tot i que hi ha el mateix vincle d’aferrament segur, la Rita no respon igual que en Sam a les necessitatsemocionals que té el seu fill, com potser acariciar i abraçar perquè així es senti volgut, acceptat i protegit.
La millor relació és la d’en Sam i la Lucy, perquè tot i que cuida de les sevesnecessitats bàsiques, ell també li mostra que el més important és l’afecte que es donen l’un a l’altre, escolta a la Lucy i sobretot es preocupa per ella, juga amb ella i la fa sentir estimada i valorada.2. En l’escena de la sabateria primer veiem com els amics d’en Sam intenten trobar unes sabates adequades per a la Lucy, cadascun aportant les seves idees i gustos, desprès també tenim l’escena enque, al veure que en Sam no tenia prou diners per poder pagar les sabates, decideixen pagar-les entre tots, aportant cadascun els diners que té. En aquestes escenes es pot veure un sentiment d’amistatja que tots intentant ajudar a en Sam i a la Lucy, fen això donen exemple del que és una bona amistat i ,a més a més, sembla que siguin una família.

3. Que en Sam no sàpigues o no poguéscontrolar les seves emocions a la festa de la Lucy no és motiu per separar la Lucy del seu pare, ja que tothom en un moment de tensió pot perdre el papers. En aquell moment en Sam estava nerviós perquè li...
tracking img