Entrevista batle de lloret

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 4 (783 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 5 de noviembre de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
ENTREVISTA A JOAN JAUME, CANDIDAT DEL PP A SA BATLIA DEL MUNICIPI DE LLORET.

“ Aquests tres anys a l’oposició han estat molts durs pero a la vegada jo crec que ens ha enfortit com a partit i ensha ensenyat moltes coses”.

Avui entrevistam a Joan Jaume, actual batle de Lloret de Vistalegre, qui ens conta com pensa gestionar i dur endavant el projecte del PP si surt com a candidat pelspróxims 4 anys.

1. Com te veus a tu mateix?Com te definiries?
Me veig amb ganes una altra vegada d’encapçalar aquest projecte polític per servir a tots els lloritans i lloritanes.
Em definaria comuna persona conservadora amb les idees clares, amb experiència i amb ganes d’aconseguir un poble de cada dia millor per a tots i totes.

2. Quan i perquè decideixes entrar en política?
Tota sameva vida ha estat relacionada amb politica, de fet vaig a entrar a formar part del consistori a les primeres eleccions democràtiques i a partir d’aquí sempre he estat al servei del ciutadà.

3.Quin ha estat el millor moment de sa teva vida política? I el més difícil?
Hi ha hagut molts de moments bons a sa meva vida política, jo diria que cada vegada que puc ajudar o arreglar qualqueproblema per jo és un bon moment. El més difícil o millor dit, el més trist va esser a les passades eleccions, perdre la majoria absoluta per només una diferencia de 4 vots.

4. Després de 12 anys alcapdavant de sa batlia, les passades eleccions entrà a formar part del nou govern municipal el pacte. Va ser una noticia sobtada no tenir sa majoria absoluta? Quins motius creu que foren eldesencadenant de no tenir sa majoria absoluta?
Jo diria que després d’una legislatura excel.lent on vam aconseguir moltissims d’avantatges pel nostre poble ens vam relaxar bastant durant la campanya electoral iaixò va originar que no arribàssim a la majoria absoluta i que els partits que formaven oposició es juntassin no per governar, sinó perque el partit popular no governàs.

5. Com han estat...
tracking img