Epg una escola

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (334 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 23 de febrero de 2012
Leer documento completo
Vista previa del texto
Dissabte, 3 de març. XVI Fira de la Solidaritat
El dissabte 3 de març, de 4 a 7 de la tarda, com ja ve essent habitual els darrers anys, celebrem en el pati de l'escola de l'AvingudaSant Esteve (entrada c/ Sant Josep de Calassanç), la Fira de la Solidaritat.
Llegiu més >>

12a Festa de les Arts
Us convidem a participar a la 12ª Festa de les Arts de l'escola Piade Granollers que tindrà lloc el dijous 26 d'abril de 2012, a l'església de l'edifici de Sant Esteve, a les 17.30 de la tarda. Díptic exterior - Díptic interior.

Dijous, 1 de març.Conferència: Voluntariat al Xiprer
Ja s'acosta la Fira de la Solidaritat i per aquest motiu us convidem a la conferència sobre “El Voluntariat al Xiprer”. La Mercè Riera ens parlarà de latasca del voluntaris al Xiprer i també el funcionament d'aquesta entitat. Tindrà lloc el proper dijous 1 de Març, a les 20 h a l'Església de l'escola. Us hi esperem!

Preinscripcióper al curs 2012-13
Ja han sortit les dates per a la preinscripció per al curs 2012-2013 per a l'educació infantil, l'educació primària i l'educació secundària obligatòria. Lapreinscripció tindrà lloc del 19 al 30 de març.

Dijous, 16 de febrer. Reunió de pares i mares d'alumnes nous d'ESO
La reunió de pares i mares nous d'ESO per al curs vinent serà el dijous 16 defebrer a les 20:00 h. a l'edifici del carrer Guayaquil. En aquesta reunió us explicarem el projecte educatiu de l'escola i tot el procés de preinscripció. També aquest mateix dia es faràuna visita a les instal·lacions de l'escola. No confondre aquesta reunió amb la que tindrà lloc el dia 9 de febrer a l'església de l'escola per als pares i mares nous d'educacióinfantil i primària. Així mateix, si alguna família desitja concertar una entrevista personal sobre el procés de preinscripció i/o el projecte educatiu de l'escola, pot trucar al 93 879 43 14.
tracking img